Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mŕtvica?! Elton John len ťažko artikuloval, špekulácie o ťažkej chorobe!
Zdielať na

Mŕtvica?! Elton John len ťažko artikuloval, špekulácie o ťažkej chorobe!

Archívna reportáž

Presne pred týždňom sa odohral najjedinečnejší koncert v histórii hudby. Svetové hviezdy najzvučnejších mien sa spojili, aby zo svojich príbytkov zahrali pre ľudí zo všetkých kútov sveta, ktorých životy poznačil koronavírus a prijaté opatrenia.

Jednou z hviezd, ktorá vystúpila na koncerte One World: Togheter at Home, teda Jeden svet: Spolu doma, bol britský spevák Elton John. Vysmiaty, doma na záhrade, spolu s manželom, s typickými ružovými okuliarmi. Ale úplne ružové všetko nebolo.

Eltona Johna uviedli jeho rodáci, slávni manželia Beckhamovci. On sám v úvode poďakoval zdravotníkom, ktorým bol celý osemhodinový koncert hviezdy venovaný.

Pozrite si spomínané vystúpenie Eltona Johna:

Elton si vybral veľmi dynamickú pieseň, no pre jej odkaz asi ani inak nemohol. Skladba I'm Still Standing , teda v preklade Stále stojím, je práve o prekonávaní prekážok a schopnosti prežiť. V čase koronavírusu viac, ako dôležité posolstvo. No jedna vec fanúšikov zaskočila. Že už Elton nevytiahol obvyklé výšky je v jeho 73 rokoch celkom pochopiteľné. Horšie je to ale s artikuláciou.

​Spevákovi miestami nebolo rozumieť, akoby sa musel namáhať, aby vyslovoval slová čo najzreteľnejšie. Niektorí v komentároch na Instagrame vyjadrili obavy, či nejde o následky mŕtvice, ďalší menovali iné desivé diagnózy.

Zorientovaní fanúšikovia ale dali rýchlo všetko na pravú mieru. "Vy ste ale neslušní! Veď sa ešte len zotavuje zo zápalu pľúc a zjavne ešte nie je úplne v poriadku," nahneval sa na výmysly jeden z Eltonových fanúšikov.

Pozrite si celý 8-hodinový koncert:

Na druhej strane sa ale nie je čomu čudovať. Vo februári stratil Elton počas koncertu hlas, čo psychicky nezvládol a otrasený zmizol z pódia. Zrejme by nebolo nič šokujúce, ak by sa rozhodol so živými koncertmi skoncovať. Napokon, zarobené má už aj na päť životov, a zdravie je prvoradé.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie