Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus Sanela stále skrýval, teraz na fotke zverejnil svojho synčeka nahého!
Zdielať na

Rytmus Sanela stále skrýval, teraz na fotke zverejnil svojho synčeka nahého!

Archívna reportáž

Len máloktorí rodičia v slovenskom šoubiznise si tak úzkostlivo strážia svoje deti, ako Rytmus a Jasmina. Podobne sú na tom ešte Filip Tůma a Nela Pocisková, tí svoje deti ukazujú na fotkách zásadne len z diaľky a zozadu.

Jasmina vždy nájde správny uhol, aby 9-mesačného Sanelovi nebolo poriadne vidieť do tváre. Rytmus zverejní hocijakú fotku, no tvár synčeka vždy prekryje. Kedysi vodotlačou, teraz nálepkami.

Pred pár dňami pridal rozkošný detail Sanelovej pusinky so štyrmi zúbkami rastúcimi v neobvyklom poradí. Teraz pridal ďalšiu fotku, ešte intímnejšiu.

Rytmus sa pripravoval na rolu otca ešte predtým, ako sa Sanel narodil:

​Vírivku, ktorú majú manželia Vrbovskí na záhrade, už mohli fanúšikovia vidieť na viacerých fotkách. No teraz si ju užil tatko Paťko s malým Sanelom. A nechal sa pri tom odfotiť. "Ak je toto sen, tak nech sa nikdy nezobudím," napísal stručne k záberu z vírivky a je v tom všetko, čo chcel o láske k dieťaťu povedať..

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ak je toto sen, tak nech sa nikdy nezobudím. #Life

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Na fotke je so svojím potetovaným otcom malý Sanel celkom nahý, čo je aj pochopiteľné. V domácom prostredí, malé bábätko, nie je dôvod, aby mal na sebe plavky. Je skôr možno trochu prekvapivé, že Rytmus takú fotku zverejnil, pričom o fotkách nahých malých detí na internete sa už toho popísalo veľa. Našťastie, hoci vidno všetko, pod vodou je obraz značne skreslený a Sanel má, tradične, na tvári nálepku. Jasné je len to, že je to veselý chlapček, ktorý evidentne zbožňuje vodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie