Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Spoznali by ste hviezdu z Eurovízie? Zo zvláštnej krásky je muž, žiaľ, so smrteľným vírusom!
Zdielať na

Spoznali by ste hviezdu z Eurovízie? Zo zvláštnej krásky je muž, žiaľ, so smrteľným vírusom!

Archívna reportáž

Hviezda Eurovízie sa len tak v dave určite nestratí. Rakúska speváčka Conchita Wurst sa dlhé roky prezentovala imidžom bradatej krásky a budila pozornosť všade, kde sa zjavila. Kontroverziu má v krvi a za malú chvíľku si získala množstvo obdivovateľov, ale aj veľký počet odporcov. V každom prípade si užila slušnú pozornosť.

V Rakúsku patrí Conchita Wurst medzi najväčšie hviezdy, v našich končinách bolo o nej naposledy počuť, keď sa priznala k nepríjemnej skutočnosti, že je HIV pozitívna. Urobila tak potom, čo sa jej mal údajne niekto vyhrážať zverejnením tejto informácie. Tak sa rozhodla ísť v roku 2018 s pravdou von sama.

V poslednom čase však Thomas Neuwirth, ako sa v skutočnosti Conchita volá, prekvapil svojich fanúšikov na Instagrame. Na väčšine jeho civilných fotiek nie je po ženských šminkách ani stopy, a z bradatej sexice je odrazu sympatický mladý muž. Fanúšikovia nešetria komplimentami a spevák si túto pozornosť zjavne užíva. Svoj profil zásobuje fotkami svojej tváre s rôznych obmenách a uhloch.

Takto Conchita zahviezdila vo finále suťaži Eurovízia Song Contest v roku 2014:

Okrem iného na svojom instagramovom profile vysiela live chat s názvom Five at Five, kde sa zhovára s vybranými zaujímavými osobnosťami. Už stihol hostiť aj známu americkú speváčku Anastaciu.

​Thomas Neuwirth a jeho mužská podoba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jetlag- done

Príspevok, ktorý zdieľa Conchita WURST (@conchitawurst),

Thomas Neuwirth pochádza z rakúskeho Gmundenu a má 31 rokov. Azda najviac sa preslávil ako víťaz speváckej súťaže Eurovision Song Contest v roku 2014. Už 13 rokov je vydatý za svojho partnera, tanečníka a modela Jacquesa Patriaque.

Súvisiace články

Najčítanejšie