Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Z Jennifer Lopez je macocha! TAKTO sa vyjadrila o dcére svojho partnera!
Zdielať na

Z Jennifer Lopez je macocha! TAKTO sa vyjadrila o dcére svojho partnera!

Archívna reportáž

Päťdesiatnička Jennifer Lopez sa minulý rok po dvoch rokoch randenia zasnúbila so svojím partnerom, bývalým americkým baseballovým hráčom, Alexom Rodriguezom (44). S ním jej zároveň prišla do života aj jeho dcéra Ella, ktorá má s Jennifer veľmi špeciálny vzťah.

Kto by hľadal vo vzťahu medzi Jennifer Lopez a malou Ellou príbeh o zlej macoche, veľmi sa mýli. Na sociálnej sieti latino diva zdieľala dojemný príspevok, ktorý venovala snúbencovej dcére k jej narodeninám.

Jennifer Lopez na svojom Instagrame zverejnila sladké vyznanie svojej nevlastnej dcérke Elle, ktorá nedávno oslávila 12. narodeniny. Na fotke drží mladé dievča v objatí so slovami: „Mojej malej a milej Elle. Prvý deň, keď som ťa stretla, bola si ešte tak maličká, pribehla si za mnou, sadla si mi do lona a objala ma. Opýtala si sa ma, či pre teba odložím, keď vyrastieš, moje levanduľové šaty, ktoré som mala na sebe na Grammy. V tej sekunde si si získala moje srdce. Už nie si taká maličká, ale ešte stále mi sedávaš v lone a ja to milujem! Všetko najlepšie k narodeninám dievčatko sladké. PS: Tie šaty mám pre teba odložené!“

Takto extravagantne sa Jenny vymódila na premiéru jej filmu:

Zarážajúce ale je, že speváčkina vlastná dcéra Emme je nielenže v rovnakom veku, má podobne znejúce meno, ale na svoju nevlastnú sestru Ellu sa aj nesmierne podobá. „Nikdy sa neprestanem čudovať, ako sa Emme a Ella na seba podobajú“ komentuje fotku jedna z fanúšičiek. Túto podobu si všimol aj sám Alex a pod fotkou s komentármi o ich podobe len odpísal: „To je teda pravda!“

Deti Jenny a Alexa sa na seba dokonca podobajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Emme & Max!!!!! I’m so proud of both of you and so lucky to be a part of your life. I love you! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod),

Obaja snúbenci boli v minulosti už zosobášení, z toho Jennifer až trikrát, a preto na otázky ohľadom svadby reagujú tajomne a zdržanlivo. Nuž treba len veriť, že tieto znamenia osudu nie sú náhoda a obaja zaľúbenci v sebe konečne našli povestnú lásku na celý život.

Súvisiace články

Najčítanejšie