Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rytmus zverejnil fotku Sanela ako ešte nikdy! Parádny záber!
Zdielať na

Rytmus zverejnil fotku Sanela ako ešte nikdy! Parádny záber!

Archívna reportáž

Malý Sanel už snáď ani nie je malý, je z neho poriadny kus chlapa. Lepšie povedané chlapčeka, lebo má len 9 mesiacov, no rastie ako z vody. Už prednedávnom vo videjku Jasmina ukázala, že sa snaží stavať a najradšej by sa rozbehol. Teraz pridal Rytmus ďalší dôkaz, ako rýchlo sa jeho syn vyvíja.

Sanel Vrbovský sa narodil 26. júla 2019. O pár dní tak bude mať deväť mesiacov, toľko, čo obvykle bábätká strávia v brušku. Tak, ako sa z dvoch buniek počas tehotenstva vytvorí hotový človek, rovnaké míľové kroky robia deti aj prvé mesiace po narodení.

Malý Sanel ide dopredu úplne ukážkovo, dokonca v niektorých veciach tabuľky možno aj predbieha. Zúbky mu tiež rastú jedna radosť.

Rytmus sa v úlohe otca našiel:

​Prešiel len mesiac odvtedy, čo sa Jasmina pochválila fotkou prvého zúbku. Dá sa povedať, že odvtedy čo týždeň, to nový zub. Rytmus totiž pridal záber na doširoka usmiate ústa svojho synčeka a sú tam už zjavne štyri zúbky. A ešte k tomu aj rozkošný džavot: "Tata, tata".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tatá Tatá ?

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Zaujímavé je, že zúbky Sanelovi nerastú v obvyklom poradí, čo si všimla aj jedna z komentujúcich. "Ešte som nevidela zúbky rásť v takomto poradí, bez horných jednotiek. To je také roztomilé," napísala k fotke. Pravdou je, že ako prvé obvykle narastú všetky štyri predné rezáky, spodné zväčša vykuknú najprv, ako to bolo aj v Sanelovom prípade, potom sa doplnia horné. V tomto prípade tak malý Vrbovský vybočil z tabuliek, čo ale nie je žiadny problém. Jednoducho sa len vymenilo poradie a je viac ako isté, že ako ďalšie zúbky vykuknú horné jednotky.

Súvisiace články

Najčítanejšie