Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
ŠOKUJÚCI protest! Česká herečka roztiahla nohy a prikryla sa tam LEN rúškom!
Zdielať na

ŠOKUJÚCI protest! Česká herečka roztiahla nohy a prikryla sa tam LEN rúškom!

Zdroj: Instagram/NB

Nie každý je nadšený z prísnych opatrení, ktoré prijímajú štáty v boji proti koronavírusu. Niektorí si uvedomujú aj ničivé následky pre ekonomiku, ktoré môžu mať podľa mnohých expertov ešte horší dopad na životy ľudí, ako samotná choroba. Jednou z nahnevaných je aj česká herečka Nela Boudová.

Herečku Nelu Boudovú pozná každý minimálne z titulkov, patrí totiž medzi najobsadzovanejšie hlasy v dabingu. Spomedzi desiatok hereckých rolí 52-ročnej polovičnej Tunisanky stačí spomenúť aspoň oscarového Kolju alebo Líbaš jako Bůh. A teraz spravila niečo, čo je zaručene preslávilo po celej republike.

Na svojom Facebooku aj Instagrame zverejnila fotku, ktorá je skutočne šokujúca, aj pre liberálnejšie zmýšľajúcich. Naširoko roztiahnuté nohy a nie celkom dokonalo zakryté intímne partie chirurgickým rúškom vyrazili dych.

Pozrite si najlepšie scénky z filmu Líbaš jako Bůh, kde si zahrala aj Nela:

Nela Boudová tým chcela dať najavo, čo si myslí o prísnych opatreniach a povinnom nosení rúšok. "Toto je môj osobný protest. Nesúhlasím s tým, čo sa deje. Nesúhlasím s tým, ako z nás robia blbcov. Prosím, čítajte všetky dostupné informácie a používajte mozog. Život máme tu a teraz," napísala k odhaľujúcej fotografii Boudová.

Fotkou, pochopiteľne, rozpútala peklo. Mnoho ľudí neskrývali zhnusenie, zdôrazňovali jej vek a nevhodnosť podobných príspevkov. Našlo sa však aj veľa nadšených a súhlasných komentárov. Podporu Nele vyjadrili viaceré herecké kolegyne. "Mne to rozhodne nepríde cez čiaru! Cez čiaru je to, čo robí vláda," napísala česká operná diva Dagmar Pecková. Nelu pochválila aj herečka Mahulena Bočanová: "Borec na koniec".

Napriek podpore Nela veľmi zvažovala, ako s fotkou naložiť. V noci ju zverejnila, ráno zmazala, poobede opäť pridala. No napokon sa definitívne rozhodla pre jej odstránenie zo sociálnych sietí, to už sa ale dávno začala šíriť internetom. "Ďakujem vám všetkým za názory. Som rada, že to rozbúrilo debatu. Fotku zo svojho profilu mažem," oznámila Nela. Pravdu má ale rozhodne v tom, že vďaka jej "hustému" príspevku začalo zrejme mnoho ľudí o téme hlbšie premýšľať.

Súvisiace články

Najčítanejšie