Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slávny rocker už minul milióny?! Nespoznateľný Jon Bon Jovi pracuje v kuchyni!
Zdielať na

Slávny rocker už minul milióny?! Nespoznateľný Jon Bon Jovi pracuje v kuchyni!

Archívna reportáž

Niekedy sa život zmení z minúty na minútu, stačí jedno zlé rozhodnutie. No niekedy je to aj dobré rozhodnutie. O americkom rockerovi je už dávnejšie známe, že sa na charite nepodieľa iba pasívne občasnými príspevkami. Spevák Jon Bon Jovi (58) je na scéne už tretiu dekádu a stále má hojný zástup fanúšikov. Možno je za tým jeho vôľa pomáhať aj na úkor vlastného pohodlia.

Už niekoľko rokov ubehlo od založenia reštaurácie JBJ Soul Kitchen v štáte New Jersey. Slúži bežným návštevníkom, ktorí si chcú pochutnať na skvelom jedle, ale zároveň hostí aj tých, ktorí si jedlo v reštaurácii inak nemôžu dovoliť. V menu tejto reštaurácie ceny nenájdete, príspevok je totiž dobrovoľný.

Keďže sa koronavírusová kríza obrovskou mierou dotkla práve umelcov a ich koncerty sú do doby neurčitej zrušené, je na každom z nich, ako so svojim voľným časom naloží. Azda najviac sa rozmohli online koncerty cez sociálne siete, alebo live chaty známych osobností so svojimi fanúšikmi. Spevák Jon Bon Jovi nie je ani v tomto výnimka, no v rámci nechceného voľna sa zapriahol aj do „špinavej“ práce.

Spevák si zaspieval duet aj s princom Harrym:

​Vo svojej reštaurácii totižto napríklad umýva riad a keď si túto časť práce splní, neváha ísť na pľac a osobne obsluhuje svojich zákazníkov. „Ak nemôžeš robiť svoju prácu... Rob to, čo robiť môžeš,“ znie heslo posledných týždňov slávneho speváka.

Spevák pomáha s vydávaním jedla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Teamwork makes the dream work! #DoWhatYouCan #HopeisDelicious

Príspevok, ktorý zdieľa Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen),

Za to si u svojich fanúšikov vyslúžil vlnu pozitívnych komentárov. „Si skutočné zlatíčko,“ rozplýva sa so srdiečkom jedna fanúšička. „Toto je dôvod, prečo je Jon Bon Jovi legendárny,“ komentuje ďalší.

Jon Bon Jovi umýva riad v kuchyni svojej reštaurácie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If you can't do what you do... do what you can.

Príspevok, ktorý zdieľa Jon Bon Jovi (@jonbonjovi),

Otec štyroch detí je naozaj raritou vo svete šoubiznisu. Okrem šľachetného srdca je známy aj usporiadaným rodinným životom. So svojou manželkou Dorotheou (57), stredoškolskou láskou, má štyri deti. Zaujímavosťou je, že spevákov otec John Francis Bongiovi Sr., má zmiešaný pôvod. Sčasti sú to sicílske korene, ktoré sú zjavné aj v ich priezvisku, no spolovice v ňom koluje aj slovenská krv. Jeho slovenská babička kedysi emigrovala do Talianska a na Sicílii sa aj vydala.

Súvisiace články

Najčítanejšie