Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To kedy sa stalo?! Kate zverejnila fotku princa Louisa a ľudia nechápu!
Zdielať na

To kedy sa stalo?! Kate zverejnila fotku princa Louisa a ľudia nechápu!

Archívna reportáž

Vojvodovia z Cambridge, Kate a princ William, sú šťastnými rodičmi troch detí. Neustále sa pritom špekuluje o štvrtom potomkovi, zatiaľ ale nič nenaznačuje tomu, žeby mal byť na ceste. Nečudo, veď malý Louis je ešte bábätko. Alebo už ani nie?

Akoby to bolo včera, čo Kate hrdo stála po tretíkrát pred pôrodnicou a ukazovala svetu svoje čerstvo narodené bábätko. Čas ale neuveriteľne preletel a z toho bábätka je dnes už veľký dvojročný chlapček.

Princ Louis oslavuje 23. apríla narodeniny. Ak by sa narodil o dva dni skôr, dostala by ho jeho prastará mama, kráľovná Alžbeta II., presne k narodeninám.

William a Kate sú považovaní za pár snov, radi to aj svojím konaním potvrdzujú:

​Aj bez toho dátumu je však najmladší z trojice detí Kate a Williama hotový poklad. Vojvodkyňa opäť raz preukázala svoje fotografické umenie a svet očarila čerstvými fotkami malého Louisa. Rozkošný chlapček má ruky pomaľované dúhovými farbami a spravil odtlačok na pamiatku. "Zdieľame tajný pohľad na dielo princa Louisa tesne pred jeho druhými narodeninami," píše sa v popise k štyrom fotkám.

Najviac komentárov pod fotkami sa zhodovalo v tom, že čas neuveriteľne letí. A, samozrejme, všetci sa svorne nechávali uniesť rozkošnosťou malého fešáka. Je jasné, že Louis je celá mama a ešte viac je jasné, že je to šikovný chlapček. O tom by ale zrejme nikto ani nepochyboval. Je viac, ako isté, že 6-ročný princ George, takmer 5-ročná princezná Charlotte a aj 2-ročný Louis dostávajú tú najlepšiu starostlivosť a vzdelanie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie