Oblačno
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Bola to samovražda! Česká herečka si vybrala krutý spôsob odchodu zo sveta
Zdielať na

Bola to samovražda! Česká herečka si vybrala krutý spôsob odchodu zo sveta

Zdroj: Facebook

Hoci prešli už tri týždne od tragickej udalosti, až teraz sa verejnosť dozvedela o skone 39-ročnej českej herečky. Okolo jej smrti sa mlčalo zrejme aj preto, že podľa všetkého ukončila svoj život dobrovoľne.

Ktovie čo sa dialo v duši Dagmar Teichmannovej, keď sa rozhodla o predčasný odchod zo sveta. Mohlo ísť o nehodu, no zdroj z jej blízkeho okolia tvrdí, že mala v uplynulých mesiacoch vážne psychické problémy, píše portál Blesk.cz.

Pravdepodobnejšia sa teda javí byť verzia, že pád na koľajnice tesne pred príchodom metra bol vedomým činom nešťastnej ženy. Stalo sa to 5. apríla na trase B, stanica Anděl.

Dagmar pôsobila 16 rokov v Mestskom divadle Mladá Boleslav, kde stvárnila 40 rolí:

Privolaní hasiči vytiahli spod súpravy metra bezvládne telo. "Na miesto sme ihneď vyslali záchranársku aj lekársku posádku, aj inšpektora. Žiaľ, žena utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," vyjadrila sa hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová.

Rozhodnutie ukončiť život takýmto spôsobom vypovedá o hlbokom zúfalstve. "Neuniesla odchod z divadla a nedarilo sa jej ani v osobnom živote," prezradil Blesku nemenovaný známy zosnulej herečky. Dagmar pôsobila 16 rokov v Mestskom divadla v Mladej Boleslavi, v roku 2017 odišla a stály angažmán si už nenašla. Herečka pritom bola veselé stvorenie, ako aj napísala kedysi do divadelného dotazníku: "Milujem umenie a rozdávať radosť!" Žiaľ, jej samotnej sa zrejme veľa radosti v poslednom období nedostalo, keď sa rozhodla pre tak zúfalý čin.

Súvisiace články

Najčítanejšie