Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Gatesova nová vila za 40 miliónov! Pozrite sa na ten šialený luxus!
Zdielať na

Gatesova nová vila za 40 miliónov! Pozrite sa na ten šialený luxus!

Archívna reportáž

Zakladateľ softvérovej firmy Microsoft, 64-ročný Bill Gates, patrí medzi najbohatších ľudí planéty. Hoci z postu riaditeľa úspešnej firmy už pred rokmi odstúpil, stále nezmizol z očí verejnosti. Je známy ako propagátor očkovania a filantrop.

Majetok Billa Gatesa sa odhaduje na vyše 100 miliárd dolárov, pre porovnanie rozpočet Slovenskej republiky na rok 2020 je zhruba 18,5 miliárd eur. Nečudo, že tento chlapík si potom môže dovoliť čo len chce, prehnane povedané, mohol by si kúpiť Slovensko, Česko aj Maďarsko, keby to bolo možné.

Nikto by potom iste nečakal, že si kúpi skromnú chalúpku. Bill doprial sebe a manželke Melinde vilu neďaleko kalifornského San Diega za vyše 40 miliónov dolárov, píše portál realtor.com.

Bill Gates navštívil aj Slovensko:

​Plážová rezidencia je skutočne prekrásna. Kombinácia skla, dreva a príjemných materiálov poskytne Billovi s rodinou nepochybne luxus, aký si môže dovoliť. Celý komplex má 540 metrov štvorcových a priamo pred rezidenciou je krásna pláž. Galériu si môžete pozrieť TU.

Gates sa angažuje aj v rámci pandémie, nielen vďakou zdravotníkom, ale aj tlakom na vývoj vakcíny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you to all of the health care workers who are making heroic efforts to test and treat patients across the United States and the world.

Príspevok, ktorý zdieľa Bill Gates (@thisisbillgates),

Gatesovci kúpili dom od inej miliardárskej rodiny, naftových magnátov Pickensovcov. Vila má šesť spální a steny a stropy sú obložené mahagónovým a jedľovým drevom, podlahy sú z vápenca. Čerešničkou je prekrásny výhľad na Tichý oceán.

Súvisiace články

Najčítanejšie