Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kali ukázal svoje dva poklady! Priznal, čo v ich živote spôsobila karanténa!
Zdielať na

Kali ukázal svoje dva poklady! Priznal, čo v ich živote spôsobila karanténa!

Archívna reportáž

Rok 2019 bol nepochybne najvýznamnejším v živote rapera Kaliho. V januári sa mu narodila dcérka Nela, v septembri sa oženil s jej mamou Alicou. Popri tom sa mu stále darilo aj na hudobnom poli.

Koloman Magyari, ako znie občianske meno 37-ročného rapera, svoju rodinu neskrýva, naopak. Rád sa pochváli, aké krásne dve dievčatá doma má.

Niet pochýb, že Alicu aj Nelku zbožňuje, no predsa len karanténa pre koronavírus ho obrala o niečo, čo je zrejme hneď na treťom mieste v jeho živote. O koncertovanie a fanúšikov.

Kali prednedávnom priznal, že zmenil názor na TOTO:

​Až teraz, zavretí v karanténe v kontakte 24 hodín denne, zisťujú mnohé páry a rodiny, ako na tom skutočne sú. Niektorí trpia ťažkou "ponorkou", iní, naopak, si svoju prítomnosť užívajú. Kali a Alica patria evidentne do druhej skupiny.

Kali sa rozhodol úprimne odpovedať na otázku fanúšikov. "Často sa pýtate v direkte, že ako zvládam karanténu, alebo toto obdobie celkovo, a čo robím. Chýbajú mi koncerty a kontakt s fans, extrémne," začal Kali s tým, čo mu koronavírus vzal.

Kali potešil fanúšikov aj spomienkovým porovnaním:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

⏳ ...pred rokom a teraz? ????????

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic),

"Prijal som to, ako to je a fixol sa na ne dve ešte viac, ako pred tým. 24/7 a teším sa na každé ďalšie ráno," dodal vzápätí. Pri pohľade na jeho rozkošnú 15-mesačnú dcérku Nelku je jasné, že toto stvorenie mu musí prinášať do života kopu radosti. Keď nemôže koncertovať, potešil v sobotu večer fanúšikov aspoň premiérou čerstvého klipu k sklade Baví nás na youtube.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie