Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávny pár sa opäť verejne doberal, prezradili pritom štvrté tehotenstvo?!
Zdielať na

Slávny pár sa opäť verejne doberal, prezradili pritom štvrté tehotenstvo?!

Archívna reportáž

Jeden z najveselších párov v Hollywoode opäť vyčaril svojim fanúšikom úsmev na tvári. Stačilo im na to zopár vlasov a jedna zelená gumička. Blake Lively (32) a Ryan Reynolds (43) sú už povestní vzájomnými kanadskými žartíkmi.

Obyčajne je to Ryan, ktorý svoju polovičku často v nelichotivých momentoch odfotí a, s humorom jemu vlastným, fotku zdieľa so svojimi 28 miliónmi fanúšikov. Tentokrát to však bola Blake, ktorá stlačila v správny moment spúšť na fotoaparáte svojho smartfónu.

Zavreté kaderníctva a holičstvá majú za následok, že aj porast na hlavách mužov začína naberať rôzne tvary aj dĺžky. Teplé počasie v kombinácii s dlhými vlasmi dokáže spôsobiť nepohodlie, a vtedy pomôže jedine gumička do vlasov. Napríklad aj zelená. „Odteraz až na veky vekov si na toto spomeniete vždy, keď ho uvidíte,“ zdieľala v instagramovom príbehu Blake fotku, kde zelená gumička ledva drží zopár „fúzov“ jej manžela, predstaviteľa uleteného Deadpoola.

Nový film s Ryanom v hlavnej úlohe si budú môcť diváci užiť až koncom roka 2020:

 „Očividne tvoja antikoncepcia nefunguje, takže...“ nenechala Ryanova odpoveď na seba dlho čakať. Či tým herec chcel narážať na možné štvrté tehotenstvo, alebo má tento zvláštny účes zabrániť ďalšiemu počatiu, je už na fantázii ich sledovateľov. Manželský pár má spolu už tri deti, posledné dievčatko, ktorého meno stále taja, prišlo na svet na jeseň minulého roku.

Títo dvaja sa dlho hľadali:

Ryanovi nie je nič sväté, terčom jeho vtipov je pravidelne jeho manželka, ktorá však jeho humoru rozumie, a tak sa zmierila aj s takýmto nelichotivým príspevkom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#nofilter

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Obaja sa aktívne zapájajú do zbierok pre rôzne organizácie, ktoré bojujú s následkami koronavírusu v USA a v Kanade, odkiaľ Ryan pochádza. Koronavírus tiež poznačil premiéru jeho najnovšieho filmu s názvom Free Guy. Ten mal mať premiéru už v júli tohto roku, avšak pre opatrenia si ho diváci budú môcť užiť v premiére až 11. decembra 2020.

Súvisiace články

Najčítanejšie