Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Známy komik to už nevydržal: PRESTAŇTE rumázgať za dverami vašich palácov!
Zdielať na

Známy komik to už nevydržal: PRESTAŇTE rumázgať za dverami vašich palácov!

Každý prežíva nutnosť izolácie po svojom. Odhliadnuc od pocitov, niekedy je jednoducho potrebné veci robiť, aj keď nie sú príjemné. Sociálne siete zaplavili príspevky celebrít o ich všedných dňoch za dverami honosných domovov. Niektorí svojich sledovateľov zabávajú tancom či spevom, ale nájdu sa aj takí, ktorí sa pred kamerami svojich moderných smartfónov rútia ako domčeky z karát.

Britský komik Ricky Gervais si vo svojich vyjadreniach kopol opäť práve do skupiny sťažovateľov spomedzi privilegovaných celebrít. Nie je to však prvýkrát, pamätná je jeho reč z odovzdávania cien Zlatý glóbus 2020, keď nenechal na prominentných hosťoch ani jedinú nitku suchú.

​Tentokrát ho do vývrtky vytočili niektoré videá plačúcich celebritných milionárov, ktorí musia tráviť čas v karanténe zavretí v ich honosných vilách a apartmánoch. Poslednou kvapkou bol údajne príspevok britského speváka Sama Smitha plačúceho na schodoch jeho vily za 12 miliónov libier. Spevák medzičasom tento príspevok odstránil.

Kontroverzný prejav Rickyho Gervaisa na udeľovaní cien Zlatý glóbus 2020:

V rozhovore pre The Sun Ricky bez servítky priznal, čo si o podobných výlevoch myslí. „Po tom, čo som videl, už nikdy viac nechcem počuť ľudí sa sťažovať na zdravotníctvo, sťažovať sa na sestry, alebo zdravotnícky personál. Títo ľudia robia 14 hodín denne a nesťažujú si. Nosia ochranné masky, majú otlaky potom, čo riskujú svoje zdravie a zdravie svojich rodín,“ vysvetľuje známy komik. „A potom tu vidím niekoho, ako sa sťažuje na to, že musí byť zavretý vo svojej vile s bazénom,“ dodal zjavne nahnevaný Gervais.

Sam Smith napokon príspevok vymazal a pridal nový, v ktorom ďakuje britským zdravotníkom:

 Ricky vyrastal v chudobnejších pomeroch, v rodine imigrantov, ktorí obracali každú libru, aby mali svoje deti za čo živiť a šatiť. Otec pracoval manuálne na zmeny a matka v zdravotníctve ako opatrovateľka. „Môj otec pracoval ťažko, ale matka, tá pracovala a robila zázraky. Otec prišiel domov a tým pre neho práca skončila. Ale matka nikdy neprestala pracovať. Opatrovatelia nikdy neprestávajú pracovať, všetky ženy v našej rodine boli v nejakom ohľade opatrovateľky,“ opisuje spomienky na rodičov Ricky. Sám sa vyjadril, že mu trvalo celých 40 rokov, kým za svoje účinkovanie vo svete stand up a filmu začal reálne zarábať.

Ricky Gervais má rád ostrý zmysel pre humor, miestami až hrane korektnosti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Feel free to use this as pornography. #EveryonePullingTogether

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky Gervais (@rickygervais),

Svoju matku podľa vlastných slov velebí za to, že mu dala v živote všetko, okrem peňazí. Dodal, že predčasné dospievanie ho naučilo, že tie najdôležitejšie veci v živote sú zadarmo. „Priatelia, príroda a zdravotná starostlivosť. A to je dôvod, prečo rád zaplatím moje dane a prečo tlieskam nášmu zdravotnému systému,“ uzavrel komik.

Na odovzdávaní cien Zlatý Glóbus 2019 Gervais celebrity vo svojom mimoriadne trefnom a vtipnom prejave obvinil z pokrytectva a zneužívania skutočných problémov sveta vo svoj prospech. Za svoje slová zožal úspech nielen medzi bežnými ľuďmi, ale aj niektorými známymi tvárami. Predpokladá sa, že tými, ktorý sa v jeho slovnej „klietke hanby“ nenašli.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie