Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Je Knechtová v poriadku?! Mesiac sa neozvala a teraz zverejnila TOTO!
Zdielať na

Je Knechtová v poriadku?! Mesiac sa neozvala a teraz zverejnila TOTO!

Archívna reportáž

Speváčka z Prešova sa na dlhšiu dobu odmlčala. Hoci predtým pridávala Katarína Knechtová na sociálnu sieť správu pomaly každý deň, zrazu nastalo mesiac ticho. Nečudo, že fanúšikovia začali mať obavy.

Katarína Knechtová sa v polovici marca pochválila fotkami z exotickej dovolenky, kde oslávila aj svoje 39. narodeniny. Minulý rok spravila presne to isté, narodeniny išla osláviť na Srí Lanku. Tento rok ale bola situácia trochu iná.

Zvláštne zneli jej slová o tom, ako je na mieste, kde je "pokoj a ľudia sú zdraví" a pritom odporúčala svojim slovenským fanúšikom ostať doma. Niektorí jej to aj v komentároch vytkli.

Takéto novinky avizovala Katka v televízii JOJ:

​Ešte záhadnejšie ale bolo jej následné odmlčanie sa. Začala totiž platiť karanténa, prestali lietať lietadlá a krajiny sa uzavreli. Nikto pritom nevedel, či sa Knechtovej podarilo dostať domov. Mesiac nechala fanúšikov v napätí, ozvala sa až na Veľkonočný pondelok. "Mnohí mi píšete, ze máte o mňa strach, ci som v poriadku. Som," napísala stručne Katka.

Pridala ale aspoň vysvetlenie, prečo o nej nebolo tak dlho počuť. "Prijala som celú túto situáciu s kľudom a rešpektom, zdieľam tieto chvíle s najbližšími a čistím svoju dušu od digitálneho smogu," prezradila novinku vo svojom správaní. Možno ju k tomu inšpiroval aj pobyt v exotike. Medzi hashtagmi totiž bola aj ajurvéda, Katka tak možno s novými poznatkami skutočne započala zmenu vo svojom živote. Neostáva iné, ako jej držať palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie