Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Divoká naháňačka u Lucie Bílej! Skončilo sa to bitkou!
Zdielať na

Divoká naháňačka u Lucie Bílej! Skončilo sa to bitkou!

Archívna reportáž

Sviatočné dni boli tento rok skutočne zvláštne. Azda najspoločenskejší sviatok prežili ľudia doma, tí zodpovední bez návštev, ženy vyšibali maximálne partneri či synovia. To ale neznamená, že by to aj tak nemohlo byť poriadne divoké.

Hoci v Česku nemajú tradíciu oblievania, šibačka sa pestuje vo veľkom. Bohumilej tradícii našich končín neunikla ani 54-ročná Lucie Bílá.

Nepochybne by ju prišli s radosťou vyšibať chlapi z celého Česka aj Slovenska, no aj keby o to stála, v čase karantény sa musela uspokojiť s jediným šibačom. Zato vytrvalým.

Radek by mal poslúchať, raz ho už Lucka nechala:

Na svojom Instagrame zverejnila Lucie vtipné video, ako to u nich vyzeralo počas šibačky. Jej 36-ročný priateľ Radek si to nemohol nechať ujsť a tak si v mene dodržania tradície poriadne zabehal, kým svoju milú chytil. "Chyť si ma", znel stručný a výstižný popis k veselej naháňačke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Chyť si mě ...?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Radek síce chvíľu hral unaveného, ale Lucku napokon, pochopiteľne, chytil. Ako na videu vidno, prehol ju cez koleno a poriadne vyplieskal korbáčom. Snáď mu Lucka túto "bitku" odpustila, napokon, je v mene toho, aby boli ženy zdravé a krásne.

Súvisiace články

Najčítanejšie