Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka obviňuje zosnulého Pomejeho: To ON spôsobil moju rakovinu!
Zdielať na

Herečka obviňuje zosnulého Pomejeho: To ON spôsobil moju rakovinu!

Zdroj: youtube/print screen

Česká herečka Michaela Kuklová už niekoľko týždňov so svojim fanúšikmi zdieľa na sociálnych sieťach trápenie a boj so zákernou chorobou. Nielenže stále nemá vyhrané, navyše sa jej rozpadol aj vzťah s o 12 rokov mladším podnikateľom Josefom.

Predstaviteľka rozprávkovej princezny Jasněnky však za svojou diagnózou vidí aj dlhoročné trápenie, ktoré zažívala v manželstve s nebohým Jiřím Pomejem. Ten, žiaľ, rovnakej chorobe v roku 2019 vo veku 54 rokov podľahol.

​Michaela Kuklová (52) sa podľa portálu extra.cz totiž domnieva, že za rakovinou je dlhodobý stres, ktorý si v živote musela zažiť.

Michaela sa stala aj tvárou kampane proti domácemu násiliu:

Dôvodom stresu boli najmä súdne spory kvôli spomínanému prvému manželovi. “Tých desať rokov súdov. Nečudujem sa, že mám túto chorobu, pretože je to hormonálne a stresové,“ zamýšľa sa herečka.

Michaela Kuklová si snaží zachovať dobrú náladu a úsmev na tvári:

​Ešte počas manželstva si mal totiž Jiří požičať milióny korún, ktoré nezvládal splatiť. Tie mal minúť najmä na dokončenie filmu Andělská tvář. Bohužiaľ, film nedosiahol očakávaný úspech a zárobok, a tak sa do problémov dostala aj Michaela ako jeho zákonitá manželka.

Režisér Pomeje spomínaný film totiž napísal na  fyzickú osobu a zadlžil ich tak až na 60 miliónov českých korún. „Cítila som obrovskú krivdu, hovorila som si: Kruci, ja som si žiadne peniaze nepožičala, vydávala som sa z lásky a teraz mám exekúciu na rodnom dome, kde vlastním tretinu. Bolo to ťažké,“ priznáva Michaela, ktorej dokonca hrozilo, že by prišla o všetko, čo si ako herečka zarobila a nemohla by ďalej pokračovať vo svojom povolaní.

„To čo prežilo moje telo za šok, by sa dalo predstaviť, ako keby som sa prepadla do jadra Zeme. Do stredu zeme. Prepad celého tela. Akoby vás prebodli tisíce, či milión ihiel naraz. Ako rana elektrickým prúdom,“ opísala hrozné chvíle života herečka. S Pomejem sa napokon rozviedla, no bolesť a zlé spomienky ostali. Avšak teraz sa snaží neupadať na duchu a šetriť si sily na boj s rakovinou, a tiež sa venovať svojmu jedenásťročnému synovi Romanovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie