Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Táto rodina snáď zaplaví svet! Je na ceste JEDENÁSTE dieťa rodu Kardashian?!
Zdielať na

Táto rodina snáď zaplaví svet! Je na ceste JEDENÁSTE dieťa rodu Kardashian?!

Archívna reportáž

Rodina Kardashianových je fenomén. Všetko odštartovala mimoriadne marketingovo nadaná matka Chris Jenner (64), ktorá urobila zo svojich detí klan nezničiteľných celebrít bez akéhokoľvek výnimočného talentu. Teda pardon, vytvoriť takýto nepriestrelný biznis vyžaduje obrovskú dávku talentu a to matke pluku nemožno odoprieť.

V pravidelných intervaloch zaplavuje päť sestier "Kardashianiek" sociálne siete a reality show správami o svojich rozchod, podvodoch, hádkach a v neposlednom rade tehotenstvách. Rok 2018 bol mimoriadne plodný, na svet prišli až štyria noví členovia tohto klanu. Preto by sa očakávalo, že zatiaľ jediná bezdetná, modelka Kendall Jenner (24), bude ďalší „pán na holenie“.

Avšak záplavu otázok vzbudil instagramový príspevok na sociálnej sieti najstaršej zo sestier, no paradoxne najmenej poznačenej plastikami, 40-ročnej Kourtney Kardashian. Tá vedie azda „najnormálnejší“ život a do účinkovania v šou sa zapája najmenej. Kourtney má na fotke v príspevku akosi zaoblenejšie bruško. Mama troch detí sa však už v minulosti vyjadrila, že by sa štvrtému dieťaťu nebránila. V ceste jej stál jediný problém, s otcom svojich troch detí, Scottom Disickom, sa rozišla a nový muž bol v nedohľadne.

Kardashianky sa dostanú snáď všade:

​ Či to boli len šaty, ktoré nepolichotili jej inak štíhlej postave, nevedno. Zvedavá fanúšička však odhodila akékoľvek zábrany a na rovinu sa opýtala Kourtney, či je tehotná. 

Kourtney sa pýši prirodzene ženskou postavou bez nutnosti zásahu plastického chirurga:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bye.

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian (@kourtneykardash),

Väčšinou sa fanúšikovia od hviezd tohto formátu odpovede nedočkajú, avšak motyka v tomto prípade vystrelila. „Nech sú požehnané tvoje slová,“ odpovedala samotná Kourtney a doplnila k tomu emoji zopnutých modliacich sa rúk. Niektorí fanúšikovia označili túto otázku ako drzú, no väčšina bola rovnako zvedavá. „Ó môj bože, ona to nepoprela! Tak teraz som z toho mimo, snaží sa o dieťatko?“ napísal ďalší fanúšik. „Tak toto by dávalo zmysel a odpoveď na to, prečo bola taká šialená v posledných častiach ich reality show,“ hádal iný fanúšik.

Na fotke sa zdá byť Kourtney v oblasti bruška o niečo oblejšia ako obvykle:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@poosh

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian (@kourtneykardash),

Fanúšička sa dočkala odpovede od samotnej Kourtney:

​Hviezdička sociálnych sietí momentálne randí s modelom Younes Bendjimom, ktorý je od nej o trinásť rokov mladší. Najbližšie týždne teda odhalia, či sa Mason (10), Penelope (7) a Reign (5) môže tešiť na ďalšieho súrodenca.

Súvisiace články

Najčítanejšie