Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Najkrajšia fotka s maličkým bábätkom! Adam Ďurica už má rodinku pokope!
Zdielať na

Najkrajšia fotka s maličkým bábätkom! Adam Ďurica už má rodinku pokope!

Archívna reportáž

Spevák Adam Ďurica (32) napriek žalostnej situácii vo svete momentálne lieta na obláčiku. A má na to obrovský dôvod. Na Zelený štvrtok mu manželka Kristína porodila druhého synčeka. Rodinka je už konečne doma a môžu si spoločne so starším synčekom Timotejom (2) užívať rodinnú pohodu.

Spevák sa zveril, že pre preventívne opatrenia v súvislosti s koronavírusom sa pôrodu nemohol zúčastniť tak, ako to bolo pri prvom Kristíninom pôrode. No pani manželka to zvládla aj bez jeho osobnej podpory a už sa môžu spoločne tešiť z malého klbôčka lásky.

Adam si podľa príspevkov na sociálnej sieti rodičovstvo užíva plnými dúškami, a so svojimi fanúšikmi sa neváha podeliť o tie najkrajšie momenty každého novopečeného otca. Podľa najnovšieho príspevku je maličký Benjamínko už doma a z fotky na Adamovom profile doslova sála pokoj a radosť z čerstvého prírastku.

Adamovi rodičovstvo pristane:

„Konečne spolu! Vitaj doma synček,“ znie stručný popis k fotke, ku ktorej sú hádam iné slová už aj zbytočné. Adamovi gratulovalo množstvo fanúšikov z oboch brehov rieky Moravy s prianím zdravia a rodinného šťastia a pohody.

Druhorodeného syna Bejamínka s manželkou si Adam už užíva v bezpečí domova:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Konečne spolu ❤️ Vitaj doma synček! #mojBenjaminko #krasnevelkonocnesviatkyprajeme

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Ďurica (@adamdurica),

Kombinácia 2-ročného dieťaťa a novorodenca je rozhodne pre rodičov pomerne náročná. Javí sa, že Adam a Kristína sú pripravení všetky prípadné komplikácie prekonať. Ktovie, možno to pôjde tak dobre, že sa onedlho odhodlajú aj na tretie dieťatko.


Súvisiace články

Najčítanejšie