Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Adam Ďurica sa stal dvojnásobným otcom, podelil sa aj o FOTKU bábätka!
Zdielať na

Adam Ďurica sa stal dvojnásobným otcom, podelil sa aj o FOTKU bábätka!

Archívna reportáž

Spevák Adam Ďurica patrí medzi najhranejších slovenských interpretov. Nedarí sa mu ale len na profesionálne scéne. Ešte dokonalejšiu idylku zažíva evidentne doma. Väčšie šťastie, ako narodenie bábätka, totiž azda ani neexistuje.

Adam Ďurica sa v ťažkých časoch podelil so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti o radostnú udalosť. Jeho manželka Kristína mu priviedla na svet už druhého syna.

Prvýkrát sa stal Adam otcom 1. novembra 2018, vtedy sa rodina Ďuricovcov rozrástla o malého Timoteja. V tomto prípade si Adam a Kristína navždy zapamätajú krásny, slnečný Zelený štvrtok roku 2020.

Adam Ďurica prezradil v štúdiu TV JOJ všeličo, len nie to, že čakajú bábo:

​Deviateho apríla sa manželom Ďuricovým narodil synček Benjamín. "Do našej rodiny zavítalo to najkrajšie svetielko! Rozrástli sme sa o krásneho chlapčeka," pochválil sa na Instagrame fotkou šťastnej mamy a synčeka Adam. Ako priznal, nebolo to ale také idylické ako pri prvom pôrode, keď si mohol vzácne prvé chvíle s dieťatkom užiť priamo na pôrodnej sále. "Mamička to zvládla úžasne aj napriek tomu, že som tentokrát nemohol byť pri tom," skonštatoval Adam s pripomienkou na opatrenia pre koronavírus.

Na druhej strane mohol byť šťastný dvojnásobný otecko doma so svojím dvojročným synčekom. Pred pár dňami pridal fotky spoločného kreslenia, ktoré dopadlo tak trochu "nad očakávania". Zanietený umelec Timko pokreslil aj parkety a nábytok. To ale Adama iste ani trochu nerozhádzalo.

Zdá sa, že je skutočne skvelý otec a slová, ktoré adresoval malému novorodenčekovi myslí nepochybne úprimne: "Vitaj Benjamín, veľmi sme sa na teba tešili! Budeme ťa ľúbiť a rozmaznávať! Už sa neviem dočkať, kedy si vás budem môcť vystískať," napísal v odkaze manželke a druhorodenému pokladu.

Súvisiace články

Najčítanejšie