Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezda z Beverly Hills 90210 tvrdo narazila! Ponúka sa za 95 dolárov!
Zdielať na

Hviezda z Beverly Hills 90210 tvrdo narazila! Ponúka sa za 95 dolárov!

Archívna reportáž

Seriálová Donna mala v 90. rokoch minulého storočia určite veľa fanúšikov. Herci z legendárneho seriálu Beverly Hills 902 10 boli jednoducho superhviezdy. Väčšina z nich síce veľkú dieru do sveta filmu neurobila, no na úroveň 45-ročnej Tori Spelling to hádam nedotiahol ani jeden.

Dcéra samotného producenta seriálu z hollywoodskych kopcov, Aarona Spellinga, podľa kritikov nikdy neoplývala hereckým talentom. Jej účinkovanie v seriáli bola skôr otcova zásluha, no napriek tomu si jej postava našla svojich fanúšikov. Dcéra milionára však nepotrebovala príliš pracovať, a tak si privilegovaný život užívala plnými dúškami.

Posledné roky je Tori známa skôr škandálmi a neúspešnou reality show Tori & Dean: Inn Love, ktorá mapovala život jej mnohopočetnej rodinky. Avšak ani tá nevzbudila u publika veľký záujem. Kedysi bohatá dcérenka filmového producenta je dnes zadlžená po uši. Nádej na úspech pred kamerou znižuje aj jej zovňajšok poznačený mnohopočetnými plastickými operáciami.

Tori mohol vytrhnúť tŕň z päty aspoň comeback seriálu BH 902 10, po prvej sérii však bolo natáčanie ukončené:

​To, k čomu sa Tori uchýlila pred niekoľkými dňami jej náročnú finančnú situáciu iba potvrdzuje. Podľa Dailymail.com herečka na Twitteri zverejnila informáciu o limitovanej ponuke online stretnutia s jej najväčšími fanúšikmi. Bola by to milá ponuka v týchto mrzkých časoch, keby virtuálne stretnutie neponúkala za 95 dolárov. Namiesto šušťania bankoviek sa tak na zúfalú Tori spustila vlna kritiky. „Ľudia tu umierajú a ty myslíš len na peniaze!“ rozčuľuje sa v komentári jeden zo sledovateľov. Tí umiernenejší len herečke pripomínajú, že prišli o prácu, a tak si stretnutie s ňou nemôžu dovoliť.

Tori s rodinou:

Po „náklade“ to už nevydržal Toriin manžel Dean a svojej ženy sa zastal, a obvinil ľudí, že si k nej dovolia len preto, že je Spellingová. „Čo je zlé na tom, že si chce finančne zabezpečiť rodinu?“ obhajoval jej konanie McDermott. Príspevok zo sociálnych sietí zmizol, no na stránke, na ktorú odkazovala, je ponuka ešte stále aktívna. Nuž, možno by sa aj sám pán manžel mohol postarať, aby sa Tori nemusela k takýmto zúfalým činom uchýliť.

Na stránke je ponuka stále aktívna:

​So svojim partnerom Deanom McDermottom (53) sa dala dohromady ešte v roku 2006 a porodila mu dovedna 5 detí. On jej bol „na oplátku“ neverný hneď niekoľkokrát. Keďže Dean je tiež neúspešný herec, celú rodinu dotovala zlatá kreditka Toriinho otca. Všetko sa však zmenilo po jeho smrti. Herečkina matka odmietla živiť rodinu svojej dcéry a tok financií jej jednoducho odstrihla, svojim vnúčatám platí „iba“ školné.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie