Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šmahelovu 6-ročnú dcéru Miu hanebne zneužili! Martin všetkých varuje!
Zdielať na

Šmahelovu 6-ročnú dcéru Miu hanebne zneužili! Martin všetkých varuje!

Archívna reportáž

Niekdajší najkrajší Slovák, 37-ročný Martin Šmahel, má názor na mnoho vecí a neostýcha sa ho povedať nahlas. Či lepšie povedané, napísať na sociálnu sieť. Aktuálne sa rozrozprával na tému zverejňovania fotografií detí ich rodičmi, sám má totiž desivú skúsenosť.

Martin Šmahel má so svojou bývalou manželkou Miriam Kalisovou dcérku Miu. Krásne dievčatko jej rodičia ukazovali na sociálnych sieťach len minimálne, no aj tak to stačilo istému človeku na nechutný čin.

Jedného dňa totiž Martinovi poslali neznámi ľudia fotku z profilu cudzieho človeka, ktorý Miu vydával na sociálnej sieti za vlastnú dcéru. Následne vraj páchal trestný čin. "Tak vraj oblboval ženy, ktoré mu vďaka mojej dcére dôverovali a išli za ním, a on ich predával na sexuálne zneužívanie. Tam skončila všetka sranda," zveril sa s desivou skúsenosťou Šmahel.

Martin má všelijaké zvláštne skúsenosti, aj túto:

​Nepáči sa mu, že rodičia bez súhlasu detí zverejňujú ich fotografie neraz z veľmi zvláštnych pohnútok. Aspoň tak sa to vraj Martin dočítal v psychologickom posudku rodičov, ktorí dávajú "von" kopu fotiek svojich ratolestí. "Vedie ich vraj k tomu pocit viny, výčitky svedomia. Vedia, že niečo zanedbávajú a snažia sa všetkým ľuďom okolo seba fotkami dokázať, že to tak nie je. Alebo sami pochybujú o kráse svojho dieťaťa a tak zbierajú srdiečka, aby ich druhí presvedčili o opaku," napísal tvrdé slová Martin.

Debata pod statusom sa rozprúdila obomi smermi, drvivá väčšina však dala Martinovi za pravdu. Faktom ale ostáva, že ani v tomto prípade iste nie je dobré zovšeobecňovať a rozhodne nie je možné použiť daný psychologický posudok na všetkých rodičov, ktorí nejakú tú fotku svojho dieťaťa občas zverejnia. Šmahel je ale obvykle vo svojich názoroch nekompromisný, pozitívom však je, že sa snaží diskutovať a reaguje takmer na každý príspevok.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie