Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéra zosnulého Paula Walkera zverejnila tajné rodinné VIDEO! Rozplakala fanúšikov!
Zdielať na

Dcéra zosnulého Paula Walkera zverejnila tajné rodinné VIDEO! Rozplakala fanúšikov!

Archívna reportáž

Nebolo to tak dávno čo sa svetu pripomenula dcéra Paula Walkera svetu svojou charitatívnou organizáciou, ktorú prevzala po smrti svojho otca. Meadow Walker teraz zverejnila krásne súkromné video na ktorom je v hlavnej úlohe jej otec.

Fanúšikovia si vďaka súkromnému videu mohli pripomenúť hercov úprimný smiech a radosť zo života, ktorou oplýval, kým nezahynul pri tragickej nehode. Od smutného dňa, keď pri autonehode zahynula hviezda filmu Rýchlo a zbesilo, ubehlo už takmer šesť a pol roka.

​Mladá modelka a filantropka, ktorá tento rok oslávi americkú plnoletosť, teda 21 rokov, na svojom instagramovom profile zverejnila rozkošné video s jej nebohým otcom. Mladé dievča, ktoré vyrastalo striedavo s matkou na Hawai a starou matkou v Kalifornii, nie je úplne typická mladá kalifornská slečna dnešných dní.

Šialená rýchlosť mala pre herca fatálne následky:

Z malého dievčatka vyrástla pekná mladá dáma, na ktorú by bol Paul právom hrdý:

Po Paulovi zdedila sklony k filantropii a pomoci slabším, a tak väčšinu aktivít na svojom populárnom instagramovom profile venuje svojej charitatívnej činnosti. Založila organizáciu, ktorú pomenovala po svojom milovanom otcovi Paul Walker Foundation. Sem-tam pridá aj spomienkové fotky so svojím slávnym otcom či fotografie svojho ultra štíhleho tela a jemnej dievčenskej tváričky.

Video s Paulom a jeho dcérou dojalo milióny fanúšikov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker),

Pri poslednom príspevku urobila výnimku a zverejnila staré video so svojim otcom. Na ňom herca prekvapila vpádom do jeho izby, ten ju evidentne vo dverách vôbec nečakal a vyľakal sa. No napokon svoju dcérku s láskou vezme do náruče a zvalia sa na posteľ. „Nikdy som neverila, že toto zverejním. Ale cítila som, že to je správne. Buďte dobrí. Mám vás rada. Ostaňte v bezpečí,“ napísala Meadow k príspevku. „Vyčarila si nám úsmev na tvári, ďakujeme,“ ďakovali jej za video fanúšikovia v komentároch.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie