Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rakovina vzala českej herečke prsia, vzápätí prišla aj o vzťah!
Zdielať na

Rakovina vzala českej herečke prsia, vzápätí prišla aj o vzťah!

Zdroj: Instagram/MK

Keď sa v živote podlomí konár pod najcennejším čo máme, teda pod zdravím, človek začne bilancovať. Neraz dospeje k tomu, že niektoré veci v živote jednoducho musí zmeniť. Podobne sa nad svojim životom zamyslela aj česká herečka Michaela Kuklová (52) a po dlhých úvahách urobila radikálny krok.

Po dvoch rokoch lásky s českým podnikateľom Josefom Wittnerom (40) sa rozhodla tento vzťah ukončiť. Podľa vlastných slov tak urobila napriek tomu, že má svojho partnera naďalej veľmi rada.

Michaela Kuklová, ktorá si zahrala jednu z najkrajších princezien z českých rozprávok, prednedávnom priznala svoje veľké trápenie. Potom, ako jej bola diagnostikovaná rakovina prsníka, musela podstúpiť hormonálnu liečbu a, žiaľ, o oba prsníky z dôvodu prevencie prišla. Na dôvažok sa stala choroba osudnou aj pre jej dvojročný vzťah.

Michaela bola vždy dokonalá princezná:

„S Pepinom som sa rozišla,“ povedala herečka denníku Aha.cz a priznala, že ho má naďalej veľmi rada. Podľa vlastných slov jej bol Josef oporou a človekom, ktorý jej v ťažkých časoch dokázal vyčarovať úsmev na tvári.

„Je to dobrý chlapec a som vďačná, že som takú lásku mohla zažiť. Ale zdravie je teraz u mňa na prvom mieste, pretože je dôležité ako pre mňa, tak aj pre môjho syna,“ vysvetlila svoje rozhodnutie herečka.

O svojom priateľovi Josefovi hovorila v príspevkoch ako o svojej opore:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jako holka jsem navštívila svého profesora na DAMU, psychologa. Hledala jsem u něj odpověď na nějakou otázku. Řekl mi jediné: “Vždyť to víte.” Až po letech jsem začala bezpochyby vnímat, že ten tenký hlásek ve mně, který mi například v sedmé třídě hlásil dopředu, že si zlomím nohu (za týden jsem si ji zlomila), mi skutečně dokáže sdělovat určité věci z bližší budoucnosti a odpovídat i na otázky, na které odpověď znát “nemůžu”. Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta, či ona práce atd. Jasně, že jsem si rozumem řekla, blbost, nic nevím, ale ono to vždycky dopadlo podle toho vnitřního hlasu a já už nemohla ignorovat fakt, že opravdu máme schopnost vědět. S láskou je to taky tak. S tím pravým partnerem nám může život do cesty připravit těžké zkoušky, klást nejrůznější překážky, ale my přes ně (spíš jimi ?) procházíme jako Terminátor zdí, protože k sobě proste patříme. Máte taky takové poznatky? #skala #opora #laska #charakter #dekuji #milujite #vnitrnihlas #takyvíš

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Herečka sa koncom februára zverila s ťaživým tajomstvom, napriek tomu ostáva optimisticky naladená:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Michaelin jedenásťročný syn Roman ju bude ešte dlhé roky potrebovať a ona mu chce byť naďalej čo najlepšou a  starostlivou mamou. „Asi sa to dá všetko asi len ťažko pochopiť, ale robím to, čo cítim, že musím,“ uzavrela kráska, ktorej prioritou je momentálne poraziť zákernú chorobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie