Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Najepickejšiu oblievačku vymyslel Jaro Bekr! Úbohá Monika Hilmerová!
Zdielať na

Najepickejšiu oblievačku vymyslel Jaro Bekr! Úbohá Monika Hilmerová!

Archívna reportáž

Pondelok sa na Slovensku niesol v duchu šibačkových tradícií. Tie sú súčasťou aj mnohých domácností známych tvárí. Každý má ale o perfektnej oblievačke inú predstavu. Kým niektorým pánom úplne postačí symbolický "špric" kolínskou, iní svoje dievky potrebujú vymáčať v potoku. U Bekrovcov nie sú chlapci žiadni amatéri.

Ak sú staré povesti o krase a zdraví spojene s oblievačkou pravdivé, potom je jasné, odkiaľ sa berie krása herečky Moniky Hilmerovej (45). To, čo si na ňu prichystali manžel so synom Leonardom musela chvíľu predýchavať.

Jaro Bekr (47) pridal na svoj instagramový profil video zobrazujúce šibačkové ráno v ich rodine. Napriek tomu, že dni sú teplé a príjemné, rána vedia byť ešte stále mrazivé. Video zachytáva dcérku Zaru ohrievajúc si dlane v teplej bunde na terase ich domu. Mama Monika ju nasleduje len s pár metrovým odstupom, keď príde šok. Jaro stojí na streche domu s vedrom vody a nič netušiacu Moniku obleje vodou priamo na hlavu!

Rodinný život Jara jednoducho baví:

Otec sedemročného Leonarda a desaťročnej Zary k videu pridal aj popis toho, čo tomuto bláznivému nápadu predchádzalo. „Ráno sme s Leom Moniku a Zarku vyšibali. A Monika tak trochu sklamane, že A voda nič?' .Tak sme ich tak trochu pofŕkali vodou z pohára. Moniku to moc neuspokojilo, ale tvárili sme sa, že to je všetko. To som už mal pripravený rebrík a vedro už bolo na streche, keďže som si privstal o trochu skôr,“ opisuje Jaro diabolský plán v príspevku.

Video z extrémnej oblievačky u Bekrovcov pobavilo fanúšikov:

„Potom už stačilo iba vystreliť z domu prvý, nespadnúť z rebríka pri tom šprinte hore a čakať kým vyjdú. P.S.: Dal som teplú vodu. Lebo svoju ženu ľúbim a nechcem byť vdovec,“ dodal tanečník. Monika mu tento príspevok okomentovala emotikonmi srdiečok, takže tichá domácnosť sa pre jeho výstrelok konať nebude.

Súvisiace články

Najčítanejšie