Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Madonna TAKTO verejne vyznala lásku svojmu 26-ročnému zajačikovi!
Zdielať na

Madonna TAKTO verejne vyznala lásku svojmu 26-ročnému zajačikovi!

Archívna reportáž

Kráľovná popu si napriek dôchodkovému veku užíva lásku ako hociktorá dvadsiatka. Madonna (61) vždy holdovala mladším mužom, avšak tento vekový rozdiel už len tak nepokorí. Jej najnovší partner má iba 26 rokov! Speváčka by tak mohla byť mohla svojmu novému milencovi pomaly aj babičkou. Avšak láske sa medze nekladú, a pokiaľ je všetko v medziach zákona, tak kvitne v každom veku.

Madonna priznala vzťah s mladým milencom koncom roka 2019, a už sa vraj stihla zoznámiť aj s jeho rodičmi. Keďže si aj vzhľadom na vek asi mali čo povedať, Madge, ako média familiárne speváčku volajú, dostala v rodine zelenú. To, že im to s mladým zajačikom klape, potvrdila pred pár dňami príspevkom na sociálnej sieti.

Ahlamalik Williams pred niekoľkými dňami oslávil svoje 26. narodeniny a toto jubileum sa rozhodla využiť Madonna, aby verejne vyznala lásku a blahoželanie svojmu milému. A urobila tak spontánne, cez instagramový profil, ako sa na zaľúbenú influencerku dnešných dní patrí. „Všetko najlepšie, láska moja!“ píše sa v komentári pod zbierkou troch fotografií. Na nich vidieť speváčku zavesenú do mladého tanečníka, tlačiac sa zamilovane k jeho hrudi.

Za nedodržanie zmluvy a zrušenie koncertu pohnali speváčku na súd jej vlastní fanúšikovia:

„Nemôžem si spomenúť na lepšiu osobu, s ktorou by som mohla tráviť karanténu!“ dodala hviezda k fotke. Istý umelec totiž pár namaľoval v ochranných rúškach ako obraz pre istého zákazníka a speváčka jeho obraz zdieľala. Umelec sa nielenže nehneval, ale jej zdieľanie bral ako tú najväčšiu poctu.

Madonna so svojim mladým zajačikom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday My Love ♥️. I Could not think of a better person to be in Quarantine with! ♉️ @ahla_malik

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Akokoľvek zvláštne táto dvojica pôsobí, Madonna podľa výrazu v jej tvári naozaj prežíva romantické pobláznenie  s mladíkom, iba o dva roky starším ako jej jej dcéra Lourdes. Podľa komentárov na sociálnej sieti však drvivá väčšina fanúšikov svojej bohyni lásku dopraje a niektorí mladíka dokonca varujú, aby speváčke nezlomil srdce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie