Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pomsta Meghan a Harryho: Kniha, ktorá prezradí tajomstva kráľovskej rodiny!
Zdielať na

Pomsta Meghan a Harryho: Kniha, ktorá prezradí tajomstva kráľovskej rodiny!

Archívna reportáž

Meghan a Harry už majú dosť kritiky na svoje hlavy. Tlak a nezhody s rodinou vyústili až do odchodu vojvodov zo Sussexu z kráľovskej rodiny. Avšak ani vysnívaná sloboda im nepriniesla pokoj, a po neustálych útokoch novinárov sa pred niekoľkými týždňami rozhodli ukončiť spoluprácu s britským bulvárom.

Najnovšie si však mali z radov novinárov vybrať svojich spojencov a plánujú zasadiť ranu v podobe knihy, ktorá má prezradiť aj nelichotivé tajomstvá o vzťahoch a praktikách v kráľovskej rodine. Tú má mať pod palcom Meghanin fanúšik a novinár Omid Scobie.

Pripravovaná kniha má byť autobiografiou popisujúcou ich život v kráľovskej rodine až po škandalózny a strastiplný odchod z Británie. Podľa britského denníka Daily Mail autori nevynechajú aj detaily a zákulisie ich veľkolepej svadby, či naštrbené vzťahy Meghan a ostatnými členmi rodiny, ktoré vyústili do Megxitu začiatkom roka 2020.

Britov odchod Harryho a Meghan šokoval, no zdá sa, že tým ešte nič nekončí:

​Avšak zdá sa, že príbeh bude servírovaný len z jednej strany, teda z pohľadu ublížených vojvodov a o jeho objektivite by sa tak dalo polemizovať.

​Podľa informácii Daily Mail sa pár s novinármi stretol už pred plánovaným sťahovaním do Los Angeles. Kniha, ktorej vydanie je naplánované na august 2020, má mať údajne 320 strán. Podobný krok učinila pred rokmi aj Harryho matka, princezná Diana, keď v roku 1992 vydala biografiu, v ktorej detailne opísala vzťahy na kráľovskom dvore. A v tomto prípade sa zdá, že ozajstný Megxit sa ešte len začína. 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie