Polojasno, dažďové prehánky
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
TOTO by od Gotta nikto nečakal! Príšerná reakcia na správu o narodení dcéry!
Zdielať na

TOTO by od Gotta nikto nečakal! Príšerná reakcia na správu o narodení dcéry!

Archívna reportáž

Dominika Gottová sa rozhodla trochu si prilepšiť rozpovedaním príbehu o svojom otcovi, aj širšej rodine. Do obsiahleho špeciálu prispela aj jej mama, bývalá tanečnica, dnes už 85-ročná Antónie Zacpalová. Dominika rozhodne nebola plánované dieťa, no reakcia jej otca bola aj tak nanajvýš nevhodná.

Počatie dieťaťa je vždy na zodpovednosti oboch zúčastnených. Nie všetci muži to tak, žiaľ, vnímajú. Prekvapivé je, že medzi tých, ktorí by sa zjavne najradšej otcami nestali, patril aj zosnulý Karel Gott, píše portál Blesk.cz.

Hoci mal Gott so svojou najstaršou dcérou Dominikou neskôr pekný vzťah a skutočne sa o ňu a jej mamu staral, prvá reakcia bola veľmi nepríjemná.

S Antóniou mal Karel až do smrti priateľský vzťah, bola aj na oslave jeho jubilea:

​Karel a Antónie nikdy netvorili pár oficiálne, išlo skôr o vášnivý románik. Aj tak sa podarilo splodiť v roku 1972 dieťa. O tom sa ale Gott nedozvedel. Antónie ho dokonca ani neuviedla do rodného listu. S oznámením správy počkala až po narodení dcérky. „Hrozne som sa toho okamihu bála, ale zároveň som vedela, že to je nutné a že by som to mala spraviť," spomína Antónie na momenty, keď bola v očakávaní utajeného dieťaťa.

Nakoľko ale ležala mesiace v nemocnici s rizikovým tehotenstvom a mobily neexistovali, osud rozhodol za ňu. "Strašne som sa tešila na bábätko a zároveň som prežívala veľký strach, čo bude, keď to Karel zistil. Medzitým sa správy šírili aj samé," opísala svoje myšlienky Gottova bývalá milenka. Napokon sa odhodlala a zavolala, aby Karlovi oznámila, že má dcéru. Reakcia ale nevypovedala o šťastnom otcovi. "Reagoval veľmi nepríjemne. Bol rozčúlený a treskol telefónom," prekvapila Antónie.

​Napokon sa ale Gott zachoval správne a s Dominikou mal až do smrti pekný vzťah. Podobný "kúsok" sa mu ale ešte raz podaril. Druhú neplánovanú dcéru mal o 13 rokov neskôr tiež s nezáväzného vzťahu. Lucie ale o otca až taký záujem nejavila, preto ich vzťah nebol taký blízky, ako mal Karel s Dominikou. Ďalšie dve dcéry sa už Karlovi narodili plánovane, s manželkou Ivanou.

Súvisiace články

Najčítanejšie