Polojasno
17°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Hviezda zo skupiny One Direction bude otcom! Dieťa čaká so supermodelkou
Zdielať na

Hviezda zo skupiny One Direction bude otcom! Dieťa čaká so supermodelkou

Archívna reportáž

Ani koronavírus nezastaví babyboom, ktorý momentálne ovládol svet celebrít doma či vo svete. K šťastným párom, ktorým bolo dopriate, sa najnovšie pridal aj spevák z chlapčenskej skupiny One Direction, Zayn Malik (27) a jeho priateľka, supermodelka Gigi Hadid (25).

Pár spolu začal randiť už v roku 2015, no medzičasom zažili zopár rozchodov a znovunavrátení. Po poslednom rozchode v januári 2019, ktorý sa už zdal byť celkom vážny, si k sebe opäť našli cestu a ku koncu roka už znovu tvorili pár.

Po pár mesiacoch odkedy verejne potvrdili svoj vzťah vyšla von radostná správa. Podľa zdroja portálu Mirror.uk je dvojica v očakávaní svojho prvého potomka a údajne je modelka už v piatom mesiaci! Zdá sa, že ich decembrové "udobrovanie" bolo vášnivé.

Jeden z mnohých rozchodov prominentného páru sa udial aj v roku 2018:

​Gigi a Zayn trávia momentálne čas v karanténe na jej rodinnej farme v americkej Pensylvánii, o čom svedčia aj fotky, ktoré pridala na svoj Instagram v deň svojich narodenín. Sladkých 25 rokov oslávila modelka 23. apríla  v džínsoch s vysokým pásom, no bežný človek by jej bruško pripisoval iba väčšiemu sústu narodeninovej torty. „Mala som ten najsladší deň osláv mojich 25. narodenín s mojou rodinou v karanténe, ktorý ho pre mňa urobili veľmi špeciálnym, spolu s láskou, ktorú som cítila od ľudí z celého sveta,“ napísala k fotke so svojím priateľom Zaynom a sestrou, tiež modelkou, Bellou.

Gigi nedávno oslávila 25. narodeniny aj so budúcim oteckom Zaynom a sestrou Bellou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❣️?

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid),

 Videoklip, ktorý prezradil ich lásku:

Pár bol spolu prvýkrát videný už na jeseň v roku 2015, avšak obaja dlho zaryto o svojej láske mlčali. Vzťah týchto celebritiek sa začal riešiť po tom, čo svetlo sveta uzrel Zaynov videoklip k piesni Pillowtalk. V ňom boli horúce zábery tak autentické, že nikto nepochyboval o tom, že títo dvaja spolu randia aj v reálnom živote. Dokonca aj text k tejto piesne mal byť o krásnej Gigi. Vo februári 2016 už neuniesli ťarchu otázok a svoj vzťah potvrdili aj verejne. Teraz je už otázkou len to, či ako budúci rodičia vstúpia aj do manželstva.

 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie