Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kandráč, Bílá, Žbirka či Verešová. Všetci zrazu pridali takmer rovnakú FOTKU!
Zdielať na

Kandráč, Bílá, Žbirka či Verešová. Všetci zrazu pridali takmer rovnakú FOTKU!

Archívna reportáž

„Byl pozdní večer, první máj, večerní máj, byl lásky čas..," v susednom Česku poznajú tento verš zo slávnej Máchovej básne naspamäť azda všetci. Romantická báseň dokonalo vystihuje začiatok mesiaca venovaného láske. Presne tá dnes panovala na sociálnych sieťach.

Všetko kvitne, počasie už začína byť zväčša príjemné, takmer letné. Nečudo, že človek má hneď romantickejšiu náladu a chuť na lásku. Celebrity nie sú výnimkou.

V našich končinách máme ešte jeden pekný zvyk spojený s láskou. Na prvého mája si zamilované páry dávajú bozk pod rozkvitnutou čerešňou, aby im láska prekvitala po celý rok. Jediný problém je, že čerešňu v kvete objavia zväčša už len páry žijúce na severe krajiny.

Láska srší aj z tejto piesne Ondreja a Eriky:

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou mali šťastie a našli čerešňu. Síce takmer odkvinutú, ale pár kvietkov ešte vidno. Priznal, že aj pusa bola. Pre fanúšikov pridal aj pekný videopozdrav.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvomájový pozdrav ☘️?? #prvymaj #prvomajova #maj #majlaskycas #jar #kveten

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Ďalší pár, ktorému kvitne láska už poriadne dlho, sú manželia Žbirkovci. Miro a Katka sú svoji už 32 rokov. Fotka nepotrebovala komentár, Miro objavil kvitnúci strom a svojej milej jednoducho vlepil pusu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ ?

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka),

​Rozkvitnutý strom hľadali a našli aj zaľúbenci Lucie Bílá a jej Radek. Síce rozhodne nejde o čerešňu, ale keď sa dvaja milujú, nemusia riešiť strom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hledali jsme až jsme našli ❤️#láska #rozkvetlystrom

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

​Láska stále horí aj medzi Andreou Verešovou a jej manželom Danielom Volopichom. Manželmi sú 13 rokov a ich vzťah zatiaľ nepoznačil žiadny škandál. Idylickú lásku korunovali dve deti, už v pubertálnom veku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?1st MAY? #milujtesa ?

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

​Nielen celebrity, ale nepochybne tisíce párov dnes spravili to isté. Počasie prialo prechádzkam a nájsť rozkvitnutý strom nie je problém. Mnoho romantických fotiek pod zadaní hashtagu #1maj je toho dôkazom.

Súvisiace články

Najčítanejšie