Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adela a rakovina krčka maternice?! Jej manžel odkazuje ženám TOTO!
Zdielať na

Adela a rakovina krčka maternice?! Jej manžel odkazuje ženám TOTO!

Archívna reportáž

Adela a Viktor patria medzi najstabilnejšie páry v slovenskom šoubiznise. Stabilný najmä v tom zmysle, že sú skutočne naladení na tú istú vlnu myslením aj záujmami. Aspoň tak sa to javí podľa ich vyjadrení, aj podľa zverejnených statusov na sociálnej sieti.

Viktor Vincze už raz svojím verejným priznaním verejnosti vyrazil dych. Otvoril tabuizovanú tému mužskej neplodnosti, ktorá sa ho osobne týka. Tentokrát spravil niečo podobné, no týka sa to najmä žien.

Viktor opäť použil osobnú skúsenosť, no "požičal" si v tomto prípade Adelinu. Jeho manželka bola na kontrole na gynekológii a prišla s neveľmi dobrými správami.

Už minulý rok zmenili manželia životné tempo:

​Našťastie, 39-ročná Adela Vinczeová patrí evidentne medzi zodpovedné pacientky. "Vďaka Adelkinmu dlhodobému poctivému prístupu jej v ružinovskej nemocnici nedávno vyriešili nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Bezbolestne, za pár minút," zverejnil Viktor šokujúcu informáciu o zdravotnom stave svojej manželky. Snáď sa to odborníkom skutočne podarilo vyriešiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

83 percent môjho instagramového publika tvoria ženy a mnoho z vás mi píše, že by ste chceli byť ako moja manželka. Dobre teda, teraz máte možnosť. Objednajte sa ku svojmu gynekológovi! Vďaka Adelkinmu dlhodobému poctivému prístupu jej v ružinovskej nemocnici nedávno vyriešili nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Bezbolestne, za pár minút. Na oddelení ale stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašľala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela...preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila. Ako v prípade Adelky. Možno budete namietať, že by takéto veci mali zostať doma. Prepáčte, vďaka tomu, že sme si vytvorili tabu z debát o mužských a ženských rozkrokoch sa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne. . Kedy ste boli naposledy na nejakej preventívke? Otázka platí aj pre chlapov? #prevencia foto: @danielinuholpohladu

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Iná pani už toľko šťastia nemala, ako doplnil. "Na oddelení stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašľala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela, preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila," poukázal Adelin manžel na dôležitosť pravidelných kontrol.

​Viktor otvoril citlivú a intímnu tému. Nesúhlasí s tým, žeby sa o týchto veciach malo mlčať, alebo riešiť ich len potichu. "Vďaka tomu, že sme si vytvorili tabu z debát o mužských a ženských rozkrokoch sa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne," napísal rozhorčene s jasným odkazom - pre zodpovednejší prístup k vlastnému zdraviu.

Súvisiace články

Najčítanejšie