Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Opäť zabíjala rakovina! Boj prehral jedinečný herec zo seriálových hitov
Zdielať na

Opäť zabíjala rakovina! Boj prehral jedinečný herec zo seriálových hitov

Rakovina kosí nemilosrdne a nevyberá si obete. V priebehu jediného týždňa vzala filmovému svetu už tretieho skvelého herca. Výrazne žiaril najmä v seriáloch, z ktorých nejeden sa stal svetovým hitom.

Sam Lloyd bol predovšetkým komediálny herec. Jeho život sa ale napokon nijako úsmevne nevyvíjal, naopak, ako 56-ročný podľahol rakovine rok po jej diagnostikovaní. S obrovskou stratou sa musí vyrovnávať najmä jeho manželka, ktorá krátko po stanovení krutej diagnózy priviedla na svet ich syna, dnes už ročného Westona.

O smrti 56-ročného amerického herca informoval jeho tím, no správa sa objavila aj na stránke darcovského portálu Go Fund Me, kde sa snažili vyzbierať peniaze na nákladnú liečbu. Hoci sa to podarilo a žiadaná suma bola výrazne prekročená, zázrak sa nestal.

Pozrite si Samove najlepšie scény zo seriálu The Scrubs:

Neoperovateľný nádor Samovi Lloydovi diagnostikovali v januári minulý rok. Rakovina sa veľmi rýchlo rozšírila aj do pľúc a chrbtice. Herec bojoval z celých síl, absolvoval niekoľko operácií mozgu, no napokon pred dvomi mesiacmi upadol do kómy. Po celú dobu pri ňom bola jeho manželka Vanessa, ktorá verila do poslednej chvíle v zázrak.

K úmrtiu kolegu sa vyjadril aj Zach Braff, hlavná postava zo seriálu The Scrubs. "Nech jeden z najvtipnejších hercov, akých som mal tú česť poznať, odpočíva v pokoji. Bola radosť s tebou pracovať. Sam ma totálne rozosmial pri každej spoločnej scéne. Bol to ten najmilší človek. Naše spoločné chvíle si budem vždy vážiť," napísal predstaviteľ JDho na Instagram.

Sam Lloyd sa do sveta filmu zapísal najmä ako seriálový herec, pričom sa ukázal v Matlockovi v roku 1986. Hral aj v seriáli Taká normálna rodinka, Zúfalé manželky, Som do teba blázon, Seinfeld, Jack a Jill, Západné krídlo, no predovšetkým žiaril v komediálnej sérii The Scrubs: Doktorkovia. Tam si zahral neurotického právnika nemocnice Teda Bucklanda. Sam Lloyd bol synovcom Christophera Lloyda, ktorý sa preslávil ako Emmetta Browna z kultovej trilógie Návrat do budúcnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie