Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Princezná Charlotte oslavuje narodeniny! Je prekrásna, ale TOTO fakt prekvapilo!
Zdielať na

Princezná Charlotte oslavuje narodeniny! Je prekrásna, ale TOTO fakt prekvapilo!

Archívna reportáž

Len pár dní po najmladšom z troch detí princa Williama a Kate, čerstvo 2-ročnom Louisovi, oslavuje narodeniny prostredná dcéra, princeznička Charlotte. Dievčatko, ktoré sa podľa mnohých výrazne podobá na kráľovnú, má 5 rokov a milióny gratulantov.

Šťastnejší už snáď vojvodovia z Cambridge ani nemôžu byť. Tri zdravé a krásne deti, navyše s evidentne dobrou výchovou sú pre rodičov nepochybne najväčšou radosťou. Prelom apríla a mája je v rodine obzvlášť veselo - 21. apríla oslavuje kráľovná Alžbeta II., o dva dni neskôr princ Louis a 2. mája princezná Charlotte.

Malá princezná je už veľká slečna a patrične sa aj správa. Po vzore svojich rodičov sa snaží robiť svet aspoň o niečo lepším.

Princezná a jej starší brat už chodia do školy:

Na fotografiách, ktoré zdieľali oficiálne sociálne siete kráľovskej rodiny je zachytená perfektne upravená Charlotte v pepitových šatách. No nie je to len také pózovanie. "Fotografie spravila vojvodkyňa pri tom, ako rodina pomáhala baliť a roznášať balíčky s jedlom pre seniorov v izolácii," píše v popise.

Nevedno, či sa do podobných akcií hrnie princezná dobrovoľne, alebo treba trochu presviedčania zo strany rodičov. Isté je, že keď takáto "kuriérka" zazvoní niekomu pri dverách, musí ísť o príjemné prekvapenie, ako píšu aj niektorí ľudia v komentároch. Princeznička si skutočne získala srdcia všetkých ľudí, o čom svedčí aj 1,5 milióna srdiečok pre narodeninovú sériu fotografií.

Súvisiace články

Najčítanejšie