Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TAKTO Maroša Kramára ešte nikto nevidel! Čo je za tou zmenou?!
Zdielať na

TAKTO Maroša Kramára ešte nikto nevidel! Čo je za tou zmenou?!

Archívna reportáž

Maroš Kramár teší filmových fanúšikov už vyše 50 rokov. Pred kamery sa totiž tento 60-ročný herec postavil ešte ako malý chlapček. Modrooký blondiačik si okamžite získal srdcia všetkých a táto láska stále trvá. Teraz ale svojich fanúšikov trochu zaskočil.

Maroš Kramár síce dostal do vena vzácne "zlaté" vlasy, žiarivé modré oči a zvodné jamky v lícach, no ak by sa seba nedbal, nič by to nebolo platné. Spustnutý a zanedbaný by zrejme pred kamerou veľa vody nenamútil.

Práve preto, že na seba tento 61-ročný herec dbá sa zdá, akoby vôbec nestarol. Štíhla postava a vždy perfektný, typický zostrih mu zabezpečujú popredné miesta v obsadzovanosti nielen na Slovensku. Marošovi sa podarilo presadiť aj v Česku, dokonca ako moderátorovi zábavnej relácie, kde s perfektnou češtinou baví divákov.

Minulý rok bol pre Kramára zlomový z viacerých dôvodov:

​O to viac prekvapilo video, ktoré aktuálne pridal na svoj Instagram. "Už dva mesiace tu takto sedím a zarastám,"priznáva herec pripomínajúci pomaly Robinsona Crusoe. Sediac na terase svojej novej vily v Rovinke neďaleko Bratislavy si karanténu evidentne užíva a kašle na všetky obvyklé starosti. A zdá sa, že fanúšikovia, najmä fanúšičky, sú z tejto premeny na "drevorubača" nadšené, súdiac podľa komentárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar),

V skutočnosti je ale jedna vec, ktorá rozvedenému Kramárovi veľmi chýba. "Nemal som sa prečo holiť, lebo sme vôbec nehrali," objasňuje zároveň aj dôvod, prečo sa netrápi svojím vzhľadom. Maroš hrá v divadle celý život a takúto dlhú pauzu zrejme ešte nezažil, mimo divadelných prázdnin. Zrušené predstavenia ale už dostali nové termíny a ostáva len dúfať, že na jeseň už bude všetko späť v normále.

Súvisiace články

Najčítanejšie