Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Madonna šokuje! Tvrdí, že má v tele protilátky proti koronavírusu!
Zdielať na

Madonna šokuje! Tvrdí, že má v tele protilátky proti koronavírusu!

Archívna reportáž

Kráľovná popu sa zjavne rozhodla, že nesmie fanúšikom zísť z mysle ani v čase pandémie. Nakoľko pre karanténu sedí doma a nekoncertuje, vysiela posolstvá aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. Jej denník už neraz dvihol fanúšikom obočie, no až dnes 61-ročná Madonna skutočne prekvapila.

V 14. pokračovaní jej "denníka z karantény" sa Madonna fanúšikom zverila, že sa nechala otestovať na koronavírus. Výsledok je skutočne prekvapivý.

Madonna totiž zatiaľ nikdy nespomínala, žeby prekonala chorobu s príznakmi podobnými ochoreniu COVID-19. Výsledok testu ale ukazuje, že sa tak zrejme stalo.

Madonna zrušila svoje koncerty, ako všetci umelci:

​Test na protilátky proti koronavírusu totiž vyšiel pozitívne. "Dala som si spraviť test. A zistila som, že mám protilátky," prezradila vo videu na Instagrame speváčka. A už aj má plán, ako s týmto zistením naloží.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#staysafe #staysane

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

"Takže zajtra pôjdem na dlhú jazdu autom a stiahnem si okienko a budem dýchať, budem vdychovať vzduch COVID-19. Áno. Dúfam, že bude svietiť slnko," opísala svoju predstavu o dokonalom dni speváčka zavretá vo svojej luxusnej haciende. Madonna má ale zrejme len chabé informácie o víruse, nakoľko vedci zatiaľ jednoznačne nepotvrdili, že prekonanie choroby znamená trvalú imunitu. Podľa niektorých správ sa javí, že to tak skôr nie je.

​Seniorka Madonna by teda mala "vdychovať COVID-19 vzduch" len opatrne. No v jednom zo svojich denníkov povedala aj niečo skutočne rozumné. "Na tomto COVID-19 je jedna vec. Nezaujíma ho, ako ste bohatí, slávni, zábavní, múdri, kde žijete, akí ste starí, aké úžasné príbehy dokážete rozprávať. Je to veľký vyrovnávač," pričom použila slovo zo sveta hudby - "ekvalizér". Dodala, že "to, čo je na víruse desivé, je na ňom zároveň aj skvelé", poukazujúc na "spravodlivosť", pokiaľ ide o šírenie nákazy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie