Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Gottová takmer spôsobila tragédiu! Ubytuje ju po TOMTO vôbec niekto?
Zdielať na

Dominika Gottová takmer spôsobila tragédiu! Ubytuje ju po TOMTO vôbec niekto?

Archívna reportáž

V tomto prípade sa dá naozaj hovoriť o veľkom šťastí. Len málo delilo Dominiku Gottovú od toho, aby spôsobila tragédiu nielen sama sebe, ale aj celej rodine osoby, ktorá jej v náročnom období podala pomocnú ruku.

Rodina speváčky Šárky Rezkovej (50) dcére Karla Gotta ochotne ponúkla azyl, keď sa vrátila do rodných Čiech takpovediac „s prázdnymi vreckami.“ Tá sa však nezachovala voči rodine veľmi zodpovedne. Akosi zabudla, že je iba na návšteve a pokojne si v dome pofajčievala.

To by však ešte nebolo to najhoršie, no tento zlozvyk takmer vyeskaloval do tragédie. Pre denník blesk.cz túto dramatickú situáciu opísal Rezkovej partner, Miroslav Kolodziej: „Toto mohlo dopadnúť strašne! Zaspala, cigareta jej spadla na nočnú košeľu a tá vzbĺkla“. Muž len úplnou náhodou v tom čase ešte nespal, a keď prechádzal chodbou, zacítil dym.

Rozlúčka s Dominikiným otcom, legendárnym Karlom Gottom:

​To, čo uvidel, ho dorazilo. „Asi si dala niečo na spanie! Som rád, že to dopadlo dobre, pretože to bol len krok od tragédie. S Dominikou sme o tom mali veľkú debatu, ospravedlňovala sa, že má veľa starostí s hľadaním ubytovania a so životom,“ dodal s tým, že so Šárkou majú pochopenie, ale hnevajú sa, že stráca nad svojou záľubou vo fajčení kontrolu.

Samotná Dominika asi sa k tejto udalosti vyjadrila iba stručne: „Niečo sa udialo, ale to sme si doma vyriešili. Nemá zmysel to nejak rozoberať, mrzí ma to a verím, že bude dobre.“ Snáď sa jej podarí po prevalí tohto nezodpovedného správania sa nájsť čo najrýchlejšie bývanie, od Šárky sa totiž musí do konca marca odsťahovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie