Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je to s Britney naozaj také zlé?! Podpálila si vlastný dom!
Zdielať na

Je to s Britney naozaj také zlé?! Podpálila si vlastný dom!

Archívna reportáž

Nešťastnica Britney to skutočne nemá jednoduché. Nielenže je zbavená svojprávnosti a jej dvoch synov má v opatere jej bývalý partner, tanečník Kevin Federline, ešte aj je aktuálne pre karanténu bez kontaktu so svojím súčasným priateľom. A čerešničkou je požiar, ktorý nechtiac spôsobila.

Je všeobecne známe, že pohyb, predovšetkým intenzívny, vyvoláva v človeku príjemné pocity. Možno aj preto sa ťažko skúšaná popová hviezda snaží hýbať ako sa len dá. Na Instagram pridáva najčastejšie práve fotky a videá ako cvičí, alebo tancuje.

Hoci obvykle ide o neveľmi koordinované tréningy, nikto by si snáď netrúfal za to Britney s jej citlivou psychikou súdiť. Ak to má jej stavu pomôcť, nech si robí čo chce.

Budúcnosť Britney Spears je stále neistá, bojuje ale o navrátenie svojprávnosti:

​No ak by niečo rozhodne mala robiť, je dbať na bezpečnosť. A v tomto prípade zlyhala. "Bola to nehoda, ale áno... podpálila som ju. Vošla som do dverí posilňovne a zrazu plamene, buum! Čo sa stalo s alarmom?!" hnevala sa nielen na seba, ale aj na zlyhanie techniky 38-ročná speváčka.

"Hneď som odtiaľ vyšla a hip, hip, hurá, nikto sa nezranil. Nanešťastie, mám teraz už len dva kusy vybavenia. No mohlo to byť aj omnoho horšie, takže som veľmi vďačná. Pssst, aj tak najradšej cvičím vonku," snažila sa na nehode nájsť aspoň niečo dobré. V zverejnenom videu má ale počuteľne znepokojený hlas, na pokraji rozplakania sa. Priznala, že v posilňovni nechala horieť dve sviečky a tie spôsobili požiar.  Našťastie, ako Britney povedala, nič vážnejšie sa nestalo, dokúpiť zariadenie do posilňovne je najmenej. Snáď je to posledná nepríjemnosť v jej živote na dlhú dobu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie