Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ďalší hviezdny pár, ktorý tajil tehotenstvo poriadne dlho! Už to ale neskryjú!
Zdielať na

Ďalší hviezdny pár, ktorý tajil tehotenstvo poriadne dlho! Už to ale neskryjú!

Archívna reportáž

Ani momentálna krízová situácia vo svete nezastaví babyboom v Hollywoode a zdá sa, že na ceste je ďalšie prominentné bábätko. Snúbenica víťaza tohtoročných oscarov, Joaquina Phoenixa (45), údajne čaká pod srdcom ich prvého spoločného potomka.

Predstaviteľ legendárneho Jokera v rovnomennom oscarovom filme, ktorý mu priniesol tento rok sošku Oscara, čaká bábätko so svojou partnerkou, herečkou Rooney Mara (35). Tú môžu diváci poznať aj z filmu Muži, ktorí nenávidia ženy, kde si zahrala po boku Daniela Craiga. Tehotenstvo sa im podarilo poriadne dlho utajiť, keďže herečka je údajne už vo vyššom štádiu tehotenstva.

Správu priniesol portál Page Six, odvolávajúc sa na zdroj z okolia hereckého páru. Ten mal potvrdiť, že herečka je už v šiestom mesiaci tehotenstva, a tak im karanténa v utajení tohto požehnaného stavu hrala do karát. Budúci rodičia sa počas nej stiahli do úzadia a trávili čas v izolácii v ich dome v Los Angeles.

Snímka Joker priniesla Joaquinovi najvýznamnejšie herecké ocenenie, sošku Oscara za mužský herecký výkon v hlavnej úlohe:

​Pár ešte nič oficiálne nepotvrdil, no pravdivosť týchto informácií môže potvrdzovať aj široké oblečenie, v ktorom paparazzi rodáčku z New Yorku načapali. Fotky, ktoré priniesol denník Daily Mail si môžete pozrieť TU. Dvojica sa prvýkrát stretla, ako inak, na pľaci pri nakrúcaní filmu „Ona“ v roku 2012. Avšak skutočné randenie sa rozbehlo až po spoločnom účinkovaní v snímke Maria Magdaléna v roku 2016. Zahrali si v ňom hlavné úlohy, teda Máriu Magdalénu a Ježiša. 

„Je to jediné dievča, ktoré som si vyhľadal na internete,“ vyjadril sa vtedy o svojej láske Joaquin. Sympatie vraj boli na oboch stranách veľmi vrúcne, no Rooney bola údajne príliš hanblivá na to, aby si ich priznala. Pár je síce na akékoľvek pikošky z ich súkromia veľmi skúpy, no pozorné oko médií a fanúšikov si všimlo na herečkinom prste snubný prsteň už v júli 2019. Predpokladá sa však, že dvojica svoju taktiku meniť nebude a súkromie pre nich ostane naďalej prioritou.

Súvisiace články

Najčítanejšie