Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manžel chorej Pariškovej: TAKTO je na tom Anetka!
Zdielať na

Manžel chorej Pariškovej: TAKTO je na tom Anetka!

Moderátorka hlavného spravodajstva TV JOJ Aneta Parišková už v týchto dňoch opustila nemocnicu, kde podstúpila náročnú liečbu chemoterapiou. Prednedávnom jej totiž lekári diagnostikovali závažné rakovinové ochorenie, no Anetka sa s veľkou silou a optimizmom pustila do boja o svoje zdravie.

Aneta sa momentálne nachádza doma pri svojich najbližších a jej boj so zákernou chorobou jej pomáhajú prekonať štyria dôležití muži jej života. Tými sú jej traja synovia a manžel Miroslav, ktorý prezradil, ako túto životnú výzvu spoločne zvládajú.

Začiatkom mája oznámila sympatická moderátorka prostredníctvom sociálnej siete, že v Národnom onkologickom ústave začala svoj boj s rakovinou. Jej manžel Miro, za ktorého sa vydala v roku 2019 pracuje v Kalifornii. No neváhal a okamžite nasadol do lietadla, aby svoju milovanú manželku mohol podporiť, a zároveň sa postaral o jej troch synov, Gabriela, Nathana a Daniela.

​Chlapci majú síce iných otcov, no podľa vlastných slov sú aj tak všetci traja ich. Chalani s Mirkom dokonca neváhali svoju milovanú mamu navštíviť pod oknami nemocnice, aby ju mohli aspoň na diaľku pozdraviť. Dojemné zábery zdieľala obľúbená moderátorka na svojom instagramovom profile.

Momentálne je Anetka na dva týždne doma, a jej manžel Miro porozprával niečo o novom režime v ich domácnosti a aj to, ako jeho polovička zvláda prvé dni v domácom prostredí. „Zvláda to veľmi dobre. Momentálne má svoje ťažšie chvíľky, ale musím priznať, že som myslel, že to bude horšie. Zatiaľ sa to dá a aj výsledky vyzerajú celkom dobre,“ hodnotí Miro momentálnu situáciu.

„Navzájom sa podporujeme. Aj chlapci sú veľmi zlatí, pomáhajú v domácnosti. Samozrejme, že sú bitky aj hádky, ale to k tomu patrí, sú to deti,“ hovorí so smiechom Miro a jedným dychom dodáva, že v domácnosti sú chlapci usilovní pomocníci. Malý Nathan sa dokonca túži naučiť sa šiť. „Povedal, že keď bude veľký, mame ušije kabelku,“ povedal s úsmevom Miro.

Aneta sa podľa jeho slov už nevie dočkať návratu do práce, keďže je to akčná žena. "Viete, aká je, že neobsedí. Tak dúfa, že lekár čoskoro povie, že aspoň občas by mohla, aspoň na víkend," hovorí o nádeji svojej manželky. Momentálne má však za úlohu najmä ležať a oddychovať. Jej chlapci sa o ňu príkladne starajú a všetci jej kolegovia a fanúšikovia jej želajú rýchle a úspešné uzdravenie, a skorý návrat na televízne obrazovky.

Súvisiace články

Najčítanejšie