Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Aneta bojuje ako levica! Prezradila detaily o liečbe, aj fungovaní rodiny
Zdielať na

Aneta bojuje ako levica! Prezradila detaily o liečbe, aj fungovaní rodiny

Nielen televíziou JOJ, ale zrejme aj celým Slovenskom otriasla informácia, ktorú zverejnila moderátorka Aneta Parišková. V tomto zložitom období to má ešte ťažšie - lekári jej diagnostikovali rakovinu a Aneta aktuálne podstupuje liečbu chemoterapiou. Kolegovia z TV JOJ sa s ňou dnes spojili a je isté, že Aneta bojuje ako lev.

Fotografia z nemocničného lôžka a pod ňou text, že Aneta dostáva chemoterapiu šokoval každého. Desivá diagnóza, samozrejme, vystrašila aj ju. "Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, ze intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia," povedala úprimne, no s nádejou Aneta.

Moderátorka však ani len netušila, aké vážne je jej ochorenie. "Keď som si volala záchranku, netušila som, že je to rakovina, ja že zrazenina a bála som sa trombózy, ale s rakovinou som nerátala," povedala o momente prekvapenia moderátorka.

Anetka sa prednedávnom vydala za Mirka, sú skutočne harmonický pár:

S tým neráta nikdy nikto, no Aneta sa rozhodla situácii postaviť čelom. "Prvotný šok za mnou, idem bojovať,"povedala odhodlane pacientka Aneta. Musí a aj chce bojovať, veď doma ju čakajú traja synovia a manžel Mirko. "Teším sa, že aj manžel je už doma, stará sa, môžem si vydýchnuť," našla svetlý moment v aktuálnej situácii.

Okrem neho Anete pomáhajú a podporujú ju aj rodičia, svokrovci, brat, švagrovci, jednoducho celá rodina a aj mnoho neznámych ľudí, ktorí jej posielajú povzbudivé správy. "Sme si zvykli na online, pokračujeme, synovia večer online modlitba," opísala novinky u Pariškovcov.

No jej Mirko si cestu ku svojej láske našiel. "Mirko doniesol veci, prišiel pod balkón a poslal mi pusu," prezradila romantické detaily Aneta. Moderátorka sa po konzultácii s lekármi rozhodla pre intenzívnu formu chemoterapie a liečbu absolvuje v Bratislave, v Národnom onkologickom ústave. Chýba jej rodina, práca, škôlka, všetky obyčajné každodenné činnosti. No vie, že musí zvládnuť liečbu. "Ja to nevzdám, ja sa nikdy nevzdávam. A teraz keď bojujem o život, tak to iste nevzdám" povedala Aneta odhodlane a všetci jej úprimne držia palce a želajú skoré uzdravenie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie