Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus a Sanel v Piešťanoch! Vzal ho na TOTO miesto, kde sa dal dokopy Kontrafakt!
Zdielať na

Rytmus a Sanel v Piešťanoch! Vzal ho na TOTO miesto, kde sa dal dokopy Kontrafakt!

Archívna reportáž

Hoci možno pôsobí Patrik Vrbovský ako drsný chlapec z Petržalky, v skutočnosti pochádza z romantického kúpeľného mesta - zo svetoznámych Piešťan. Hoci sa narodil v moravskom Kroměříži, v Piešťanoch prežil podstatnú časť života. Ešte do minulého roku tam vlastnil aj dom.

Hoci sa Rytmus s manželkou Jasminou usadili v Malinove pri Bratislave, Rytmus má nepochybne stále vzťah aj k Piešťanom, kde sa stali zásadné veci pre jeho kariéru. Práve odtiaľ pochádzajú aj Ondrej Beňačka alias DJ Anys a Martin Straka alias Ego.

Práve títo traja chlapci neostali len pri posedávaní na lavičkách a nadávaní, ako sa nič nedá, ale spravili dieru do sveta. Minimálne toho slovenského.

Toto povedal Rytmus o neľahkých začiatkoch:

​Kontrafakt je našou najúspešnejšou rapovou skupinou, trio zarobilo toľko, o čom mnohí iní interpreti ani nesnívajú. Hoci Rytmus údajne doma veľa podpory nemal, dokázal sa presadiť najvýraznejšie. A teraz vzal syna na miesto, kde sa o všetkom rozhodlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na tomto píščanskom ostrove som sa stretol prvý krát s legendery KF dnes tam chodím so synom kŕmiť labute. #LIFE

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

"Na tomto piešťanskom ostrove som sa stretol prvýkrát s legendary KF, dnes tam chodím so synom kŕmiť labute," napísal Rytmus k fotke zo slnkom zaliateho ostrova na Váhu. So Sanelom na ramenách, sklonený pri labuti, si Rytmus môže spokojne vychutnávať "úrodu", ktorú úspešne zožal po rokoch snahy a boja o úspech. Snáď bol navštíviť aj rodinu, pred pár rokmi sa totiž jeho mama Vlasta sťažovala, že jeho záujem o blízkych nie je až taký ideálny, najmä čo sa nevlastných súrodencov týka. Azda sa to narodením jeho vlastného syna zmenilo k lepšiemu.

Súvisiace články

Najčítanejšie