Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Elon Musk dal bábätku šialené meno! Chlapčekova matka ide ešte ďalej!
Zdielať na

Elon Musk dal bábätku šialené meno! Chlapčekova matka ide ešte ďalej!

Archívna reportáž

Ako sa dalo očakávať, internety momentálne horia informáciami o narodení ďalšieho potomka jedného z najexcentrickejších miliardárov sveta, šéfa automobilky Tesla, Elona Muska (48). So svojou partnerkou, speváčkou Grimes (32), s ktorou sa zoznámil cez sociálnu sieť, privítal na svete prvé spoločné dieťatko. Dôvod zvýšeného záujmu o túto informáciu však môže tkvieť v bizarnom prevedení.

Už len samotný zjav novopečenej mamičky mnohých zaskočil. Speváčka Grimes sa totiž štylizuje do postavy z ríše sci-fi a Elon je evidentne jej životným štýlom nadšený. Pár si sadol aj v trochu „uletených“ názor na rodičovstvo. Počnúc výberom mena, až po výber pohlavia.

Oznámenie tejto radostnej správy bol viac menej spontánny akt Elona na jeho profile mikroblogovacej siete Twitter. Informácie o zdravotnom stave, mene a pohlaví bábätka dávkoval po častiach a veľmi stručne. Jeho nedočkaví a zvedaví fanúšikovia sa pýtali na detaily, a on im pod rúškom tajomstva odpisoval. Najväčšiu polemiku však vyvolala jeho odpoveď fanúšikovi na otázku, aké meno svojmu potomkovi vybrali. „X Æ A-12 Musk,“ odpovedal samotný Elon na Twitteri. Nie je však úplne jasné, či si zo svojich fanúšikov robil iba dobrý deň, alebo ide o skutočné meno.

Grimes je kanadská speváčka so svojským štýlom:

Tento kód okamžite spustil vlnu dohadov a niektoré sú v skutku zaujímavé. Jeden z fanúšikov tvrdí, že tento kód by sa dal vysloviť ako X Ash Archangel, keďže písmeno Æ sa v Škandinávii číta ako Ash. A-12 by mohla odkazovať na lietadlo Lockheed A-12, používané aj americkou CIA, ktorú prezývali „archangel“. Tento tip od fanúšika je síce len jeden z mnohých, no vyslúžil si „lajk“ od samotného otecka Elona, čo by mohlo naznačovať, že práve tento úsudok je správny. Iní užívatelia si robili žarty, a vzniklo tak zopár celkom zábavných vtipov. „Vyslovuje sa to Rachel,“ napísal odovzdane jeden fanúšik. Alebo „Ten trápny moment, keď sú všetky mená už obsadené a od hnevu stlačíš všetky tlačítka na klávesnici,“ žartoval ďalší sledovateľ.

Elon zverejnil fotku svojho bábätka, tetovanie je našťastie spôsobené len filtrom aplikácie:

​Novopečená mamička za „podivnosťami“ svojho manžela vôbec nezaostáva. Podľa Daily Mail sa ešte počas tehotenstva na otázku ohľadom pohlavia vyjadrila, že by nechcela zasahovať do slobodnej voľby dieťatka, a tak mu rodovú identitu nebude určovať. „Nechcem určovať pohlavie, pre prípad, že by to tak neskôr v živote necítilo,“ povedala speváčka. „Neviem, jednoducho si myslím, že to nie je nutné vedieť. Môže sa rozhodnúť samé, aký bude mať osud a identitu,“ uzavrela Grimes. Na základe Elonovho twítu sa im narodil chlapček, no podľa ich spoločných vyjadrení ohľadom bábätka môže byť všetko ešte úplne inak. Fanúšikovia tak majú ešte dostatok priestoru na popustenie svojej fantázie. Isté je len to, že prístup rodičov už teraz rozdelil ľudí na dva tábory.

Súvisiace články

Najčítanejšie