Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nymfomanka Aniston?! Sex v lietadle, aj detaily zo vzťahu s Pittom!
Zdielať na

Nymfomanka Aniston?! Sex v lietadle, aj detaily zo vzťahu s Pittom!

Archívna reportáž

Až nečakane otvorene pristúpila 51-ročná Jennifer Aniston k rozhovoru s moderátorkou Ellen DeGeneres. Tá sa neváhala nenápadne pýtať aj na poriadne pikantné veci. No Jen sa nezapýrila a prezradila napríklad aj to, že je členkou tzv. klubu Mile High.

Jennifer Aniston má už dosť rokov na to, aby sa pri rozprávaní o sexe nepýrila. Rovnako má dosť rokov na to, aby mala nazbierané pestré skúsenosti. Nakoľko patrí medzi najpríťažlivejšie herečky, nepochybne by na ňu muži stáli rady.

Podľa slov Pittovej exmanželky by mohol veriť v zázrak azda každý. Vyhranený vkus totiž nemá, hoci mala za muža jedného z najkrajších hercov planéty.

Jedna z najslávnejších scén sexi Aniston:

​"Mala som všetky typy chlapov, drsných, romantikov aj uhladených. Nemám vyslovene nejaký typ. Muž sú celkovo fajn," vyjadrila sa v minulosti Aniston. V hre na pravdu s Ellen DeGeneres sa priznala aj k tomu, že mala sex v lietadle, dokonca priamo v kokpite s pilotom. Až by sa zdalo, že žartuje. "Si ako Rachel z Priateľov, alebo skôr ako tá nymfomanka zo Šéfov na zabitie?" znela otázka smerom k Jennifer a tá priznala, že má niečo z oboch.

​O to prekvapivejšie je priznanie, že asi najdlhšie sa o horúce chvíle musel snažiť Brad Pitt. Od prvej pusy až k prvej spoločnej noci vraj prešlo celých deväť mesiacov, dokonca sa stihli medzitým aj zasnúbiť. Jen vraj nechcela nič pokaziť a tak ho nechala čakať, čo sa Pittovi, pochopiteľne, ešte nikdy predtým nestalo. Aktuálne je dosť vysoko pravdepodobné, že spoločné horúce chvíle zažívajú opäť, no oficiálne vzťah stále nepotvrdili.

Súvisiace články

Najčítanejšie