Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Miliardár Elon Musk po siedmykrát otcom! TÁTO speváčka je matka jeho syna!
Zdielať na

Miliardár Elon Musk po siedmykrát otcom! TÁTO speváčka je matka jeho syna!

Archívna reportáž

Miliardára Elona Muska (48) poznajú predovšetkým fanúšikovia motorizmu a hi-tec, stvoril napríklad legendárny automobil Tesla a aktuálne vybavil nebeské divadlo, keď okolo Zeme krúžia desiatky jeho satelitov. Svojskému šéfovi automobilky, ktorý je známy rôznymi zvláštnymi a miestami kontroverznými vyjadreniami, sa narodil šiesty syn.

Jeho 32-ročná partnerka Claire Boucher, kanadská speváčka vystupujúca pod umeleckým menom Grimes, mu porodila zdravého synčeka. Pre ňu je to jej prvé dieťatko, Juhoafričan Elon má už päť synov z prvého manželstva, žiaľ, musel sa vyrovnať aj so stratou prvorodeného bábätka, keď zomrelo ako 10-týždňové na syndróm náhleho úmrtia dojčiat. 

Fotkou z pôrodnice sa Elon pochválil na svojej sociálnej sieti. To, že párik čaká dieťa nebolo nikdy oficiálne potvrdené, no fotky speváčky so zaguľateným bruškom na jej Instagrame ešte na začiatku roka túto radostnú správu jasne potvrdili. Speváčka Grimes je typická svojim zvláštnym zjavom a imidžom, ktorý pripomína bytosť z fantasy sveta. Do úlohy takejto bytosti sa pravidelne štylizuje na svojich fotkách na Instragrame a aj vo svojich hudobných videoklipoch. Futurológia a hi-tec je zjavne hobby oboch čerstvých rodičov, takže sa ich fanúšikovia majú na čo tešiť v podobe ich spoločného potomka.

Elon Musk má aj k hudbe svojský vzťah, gorile zo ZOO venoval rapovú pesničku:

„Mamička a bábätko sú v poriadku,“ napísal k fotke na Twitteri s 33 miliónmi sledujúcich 48-ročný miliardár. Na fotke má na sebe oblečené tričko, „OBSADIŤ MARS“, čo je, okrem iného, jeden z jeho veľkolepých vesmírnych plánov. Na otázku aké meno vybrali svojmu synčekovi odpovedal humorom jemu vlastným, „X AE A-12 Musk.“

Táto fotka spôsobila v januári ošiaľ, speváčka na nej svojsky odhalila tehotenstvo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Censored for insta haha - almost got away w it ?

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes),

Šťastný miliardár so svojim piatym synčekom v pôrodnici:

Na svoj profil zavesil až dve fotky, z toho jedna vyvolala rôzne reakcie. „Nikdy nie si príliš mladý na tetovanie,“ napísal k fotke novorodenca, ktorého tvár zdobia tetovania. Našťastie ide len o filter jeden z aplikácii, ktorým takto vtipne zakryl novorodencovi jeho tvár. Ako sa dalo predpokladať, jeho Twitter zaplavilo obrovské množstvo gratulácii.

Speváčka Grimes:

Malý chlapček má už teraz so svojim uletenými rodičmi o zábavu postarané, Elon fanúšikom oznámil meno, no všetci veria, že je to len jeden z jeho kanadských žartíkov:

Elon sa s excentrickou speváčkou Grimes objavil na verejnosti prvýkrát na gala večeri Met Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu v máji 2018. Ich vzťah vyvolal rôzne reakcie či už v Elonovom svete biznisu a rovnako aj vo svete hudby speváčky Grimes. Alon Musk bol vo svojom živote už niekoľkokrát ženatý. Raz s kanadskou spisovateľkou Justine Wilsonovou, s ňou má päť synov. Dvakrát sa tiež stihol oženiť a rozviesť s anglickou herečkou Talulah Riley.

Súvisiace články

Najčítanejšie