Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Čo to vyvádza Dominika Cibulková?! TOTO robí vo vysokom štádiu tehotenstva?
Zdielať na

Čo to vyvádza Dominika Cibulková?! TOTO robí vo vysokom štádiu tehotenstva?

Archívna reportáž

Presne o mesiac by sa mala stať naša najúspešnejšia tenistka mamou. Dominika Cibulková ale nezaháľa do posledného dňa. Evidentne nechce nechať nič na náhodu, o rodinu sa treba postarať.

Je isté, že Dominikine tehotenstvo prebieha úplne bez problémov. Inak by zrejme toľko nechodila s kamarátkami von a už vôbec by si nedovolila športovať. Niežeby podávala vrcholové výkony, no stačí to, čo predviedla v aktuálnom videu.

Dominika na svojom Instagrame zverejnila propagačné video pre svoju tenisovú školu. Hoci je zjavné, že zrejme bolo nakrúcané už pred nejakým časom, bruško má už poriadne veľké.

Dominika šokovala Slovensko, keď v novembri 2019 ukončila profi kariéru:

​Cibulková propaguje online kurzy a sľubuje skutočne komplexné rady. Aby potvrdila vážnosť svojich sľubov, sama predvedie ukážku tréningu. A tá je poriadne dynamická aj pre ženu bez tehotenského bruška. "A to si vládala s bruchom ešte nadskakovať? Dobreee," okomentovala video jedna z fanúšičiek. "Ufff, no máš dobrý nábeh," pridal ďalší.

Dominika nepochybne vie, čo robí a iste je aj pod dohľadom špičkového gynekológa. Rodiť sa ale rozhodla vo Viedni, píše portál sport24.sk. Pre prísne opatrenia u nás totiž bola zakázaná prítomnosť otca pri pôrode a hoci sa to už uvoľňuje, zrejme nechce riskovať. Pri narodení Jakubka jednoducho otec musí byť.

Súvisiace články

Najčítanejšie