Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia herečka si našla zajačika! Ona má 46, on 22, no vyzerajú ako rovesníci!
Zdielať na

Ďalšia herečka si našla zajačika! Ona má 46, on 22, no vyzerajú ako rovesníci!

Archívne video

Láske sa medze nekladú, teda pokiaľ sú v medziach zákona. Vo svete slávnych a bohatých to platí dvojnásobne. Ľudia si pomerne rýchlo zvykli na fenomén mladých dievčat po boku úspešných a rozprávkovo bohatých starších pánov. Avšak prijať takúto lásku aj v opačnom garde stále vyvoláva v ľudoch rozpaky a negatívne emócie.

Zatočiť s týmito stereotypmi sa rozhodla aj 46-ročná britská herečka Kate Beckinsale, keď počas karantény v uliciach Los Angeles vyvetrala svojho mladého priateľa, iba 22-ročného kanadského hudobníka. S ním Kate trávi karanténu a jeho spoločnosť si vraj nevie vynachváliť.

Zdroj denníka People potvrdil, že herečka trávi čas v karanténe s mladým Kanaďanom Goodym Graceom, s ktorým údajne tvorí pár už  niekoľko mesiacov. „Kate má pocit, že je veľmi vyspelý, múdry a kreatívny. Zabáva ju jeho hudbou, spoločne si varia a pozerajú filmy. Myslí si, že je to ten najlepší frajer na karanténu,“ prezradil o zákulisí tohto vzťahu zdroj.

Kate akoby nestarla, stále vyzerá ako pred rokmi, dokonca aj lepšie:

​Zdá sa, že Kate si na mladučkých milencoch vyslovene potrpí. Goody je totiž za posledné roky už minimálne piaty v poradí. Rovesníkom bol jej bývalý manžel, režisér filmu Underworld, v ktorom Kate zažiarila. Vydržalo im to 11 rokov. Druhý vážny vzťah s mužom, ktorý jej bol vekovo blízky, trval 8 rokov a Kate a Michaelovi Sheenovi sa narodila dcéra Lili Mo, ktorá má už 21 rokov.

Nenápadné vyznanie s prísľubom večnosti na Goodyho Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“If I Want To” out everywhere now, click the link in my bio & tell a friend ?∞

Príspevok, ktorý zdieľa Goody Grace (@goodygrace),

Odvtedy akoby sa Kate rozhodla už len mladnúť po boku mladých priateľov. Nepochybne u nich nachádza aj viac vášne. "Nesnažili sa ani skrývať city, smiali sa spolu, potom ju objal a začali sa vášnivo bozkávať," opísal jeden z momentov zaľúbeného pár svedok z nočného klubu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When Clive catches his summery vibe he really insists we all get involved

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

Jedna fanúšička si do Kate pre tento vekovo nerovný vzťah rypla na Instagrame: "Prečo tvoji zajačikovia nie sú nikdy na Instagrame, len v médiách?" Kate ju ale elegantne odpálila, za čo zožala úspech u fanúšikov: "Precíť, čo chceš precítiť, a potom to nechaj odísť. Nedovoľ, aby ťa to zožieralo". Kate sa jednoducho ku svojim vzťahom nemieni vyjadrovať. Zjavne si ich jednoducho len užíva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie