Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zomrela len 30-ročná speváčka so smutným príbehom! Príčina smrti je zvláštna
Zdielať na

Zomrela len 30-ročná speváčka so smutným príbehom! Príčina smrti je zvláštna

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Niektoré životy sú tak naplnené tragédiami, že si človek kladie otázku, čím si to zaslúžili. Až šokujúco smutný príbeh má za sebou rodina zosnulej speváčky, len 30-ročnej Američanky Cady Groves. Aj jej smrť ostáva zahalená zatiaľ neveľmi jasná.

Meno Cady Groves asi Slovákom veľa nehovorí, v rodných USA bola ale pomerne známou speváčkou s miliónovými zhliadnutiami na Youtube. Niektorí ju označovali za najdocenenejšiu speváčku súčasnosti vzhľadom k jej talentu.

Hoci mala Cady len 30 rokov, uplynulú jeseň bojovala s nešpecifikovanými zdravotnými problémami. Jej skon oznámil brat Cody.

Vypočujte si jednu z jej úspešných pesničiek:

Chcel sa vyhnúť špekuláciám, preto zverejnil správu o jej smrti, hoci neupresnil, čo bolo presnou príčinou. Zrejme to ani nie je jasné. "Patológ ukončil pitvu a nenašiel žiadne znaky cudzieho zavinenia, ani sebapoškodenia. Cody Groves zomrela prirodzenou smrťou," napísal jej brat Cody. Dodal, že si to nevedia vysvetliť inak, ako že sa jej bližšie neupresnená jesenná choroba zrazu vrátila s plnou silou. V jednom z ostatných príspevkov na Instagrame spomínala, že je na tom pre karanténu a osamelosť občas psychicky veľmi zle.

V rodine zosnulej speváčky nejde o prvé predčasné úmrtie. Cady prišla o dvoch bratov. V roku 2007 bol zavraždený jej brat Casey, v roku 2014 zomrel jej druhý brat Kelly. Obaja mali v čase úmrtia 28 rokov. "Jeden z mojich bratov bol pred zavraždený a môj život sa vtedy zastavil. Nasledujúcich päť rokov som strávila premenou na príšerného človeka, nie voči ostatným, ale voči sebe," povedala pred časom nešťastná Cady, ktorá bola z 8 súrodencov, písal portál Mirror.

Ešte pred mesiacom zverejnila spomienku na svojho milovaného brata Kellyho:

Paradoxne, smrť druhého brata spôsobila presný opak. "Po vražde brata som sa už viac nemala rada, bola som len smutná. No keď zomrel môj druhý brat, je zvláštne to povedať, ale to ma vrátilo späť do života," opísala tragédiu. Dodala ešte mrazivú predstavu: "Ako som sedela na pohrebe, plakala som a všetci plakali, tak som si povedala, že wow, takáto by som chcela byť ja pre iných". Žiaľ, to sa tejto mladej speváčke, ktorá stihla vydať 4 albumy, aj splnilo.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie