Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Eminem v piesni predpovedal budúcnosť?! Nočná mora sa stala skutočnosťou!
Zdielať na

Eminem v piesni predpovedal budúcnosť?! Nočná mora sa stala skutočnosťou!

Archívna reportáž

Nepríjemný zážitok musel riešiť americký raper Eminem, keď sa mu pred pár dňami vlámal do domu šialený fanúšik. No na tomto kriminálnom čine je ešte niečo oveľa mrazivejšie. Mladík totiž akoby napĺňal klip k piesni, ktorú Eminem vydal pred 20 rokmi.

Votrelec prenikol napriek vysokému plotu v stráženom areáli až priamo do domu multimilionára Eminenma. Neplánoval však raperovi nič v dome ukradnúť, chcel sa s ním údajne iba osobne stretnúť a zavolať si cez aplikáciu facetime. Tieto pohnútky svedčia o tom, že mal raper zrejme čo dočinenia so šialencom. Eminema mal údajne prekvapiť v jeho vlastnej obývačke, v luxusnom dome v americkom Detroite.

Podľa portálu TMZ.com sa raperovi Eminemovi takmer do úplných detailov splnil hrozivý text jeho vlastnej piesne z roku 2000 s názvom Stan. V nej rapuje o psychicky chorom fanúšikovi menom Stan, ktorý sleduje každý jeho krok a chce sa mu podobať. Videoklip k piesni skončí tragicky, Stan sa v aute utopí spolu s tehotnou priateľkou a tvrdí, že tak urobil na podnet raperových vyjadrení. Avšak mrazivý je ďalší detail tohto vymysleného scenára. Stan má totiž v klipe 6-ročného brata Matthewa, ktorý je taktiež raperov veľký fanúšik. Skutočný votrelec sa volá tiež Matthew a má 26 rokov. V čase, keď raper vydal pieseň, mal teda presne 6 rokov.  

Pieseň Stan sa stala skutočnosťou a Eminemovou nočnou morou:

V texte sa doslova píše, "Ak si so mnou nechcel hovoriť vonku po koncerte, tak si nemusel, ale mohol si aspoň podpísať fotku Matthewovi. Je to môj malý brat a ma iba šesť rokov. Čakali sme na teba v tej hroznej zime štyri hodiny a ty iba povedal: Nie". Možno sa reálny vlamač inšpiroval skutočne práve týmto klipom, keď sa stal posadnutým Eminemom.

Matthew sa snažil Eminema nájsť v jeho bývalom obydlí už minulý rok, no v ňom prekvapil akurát  nového majiteľa domu, ktorý na neho zavolal políciu. Aktuálne Matthew svoj chorý čin opäť zopakoval, a tentokrát mal väčšie šťastie - so svojim idolom sa stretol tvárou tvár. O pocitoch šťastia sa však nedá hovoriť v prípade slávneho rapera.

​Šialený fanúšik sa tak dostal do raperovej blízkosti a nebyť jeho pohotovej reakcie a promptného príchodu polície ktovie, ako by tento skutočný scenár dopadol. Nenadarmo sa hovorí, že pri svojich predstavách treba byť opatrný, lebo sa môžu kedykoľvek splniť. Eminemovi sa tak, žiaľ, splnila skôr jeho nočná mora.

Raper sa vracia na scénu s, ako inak, kontroverzným klipom k piesni Godzilla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This is not a relapse! #Godzilla Video Premiere with @lyricalemonade for your viewing pleasure - Link in bio

Príspevok, ktorý zdieľa Marshall Mathers (@eminem),

Keďže nebolo preukázané, že by mal Matthew v úmysle priamo ohroziť raperove zdravie a majetok, bol napokon zatknutý "len" za zločiny prvého stupňa, poškodenie majetku a vniknutie na cudzí pozemok. Avšak oba spadajú do kategórie vážnych zločinov a mladíka tak môžu obrať o slobodu až na niekoľko rokov. Eminem si tak zrejme môže vydýchnuť a svojej ochranke pripomenúť, za čo sú vlastne platení.

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie