Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rytmus dal najavo, čo si myslí o koronavíruse! Takmer všetci s ním SÚHLASIA!
Zdielať na

Rytmus dal najavo, čo si myslí o koronavíruse! Takmer všetci s ním SÚHLASIA!

Archívna reportáž

Už od začiatku bolo jasné, ako sa manželia Vrbovskí stavajú k hrozbe nákazy koronavírusom. Neustále výlety, stretávanie sa s kamarátmi, dokonca veľká rodinná grilovačka. Teraz Rytmus zverejnil obrázok, ktorý koluje internetom, a zrejme najviac vystihuje jeho názor.

Čoraz viac ľudí sa začína ozývať proti vládnym nariadeniam v boji proti koronavírusu. Najmä s ohľadom na to, že čísla nakazených rapídne klesli len na pár prípadov denne. Hlasy za uvoľnenie a pomalý návrat do normálu začínajú silnieť.

Evidentne je v tejto skupine ľudí aj raper Rytmus. Na svojom Instagrame zverejnil obrázok, ktorý aktuálne zdieľajú mnohí.

Takýto má Rytmus vzťah k Bohu:

​V radoch do neba stoja nahusto ľudia, ktorí zomierajú na civilizačné choroby, no len pár jednotlivcov kráča k bráne určenej obetiam COVID-19. Snáď Rytmus nechcel znížiť tragédiu týchto úmrtí, skôr asi chcel len poukázať na to, o čom sa už hovorí nahlas. Opatrenia, ktoré obmedzili aj prístup k zdravotnej starostlivosti môžu stáť život oveľa viac ľudí, ako samotný koronavírus.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Podľa reakcií raperových fanúšikov je jasné, že drvivá väčšina jeho názor zdieľa. Síce to vo vlákne občas skĺzava aj ku konšpiráciám, no odkaz je jasný - ľudia už majú dosť súčasných prísnych opatrení. "Myslím, že opatrenia vlády napáchali viac škody ako samotný vírus," píše jeden z komentujúcich. "Smutné, ale je to tak," píše ďalšia. No našli sa aj hlasy upozorňujúce na iný fakt: "Síce je pravda, že mnoho ľudí umiera na iné choroby, ale rakovinu nedostaneš, keď ideš pre rožky". 

Koľko ľudí, toľko názorov aj pri tejto téme. No zrejme práve prísne opatrenia sú za tým, že má Slovensko také nízke počty nakazených, aj obetí COVID-19. A ako premiér avizuje, možno už o pár dní sa nariadenia výrazne uvoľnia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie