Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúce tvrdenie o princeznej Diane! Harry a William budú zúriť!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie o princeznej Diane! Harry a William budú zúriť!

Archívna reportáž

Ak je niečo, čo bude bratov Harryho a Williama navždy spájať, je to rozhodne láska k ich zosnulej matke Diane. Princezná svojich chlapcov milovala a do istej miery boli pre ňu vždy hlavným dôvodom, prečo žiť. O to ťažšie sa príjmajú tvrdenia, že štyrikrát zrejme nestačila ani materinská láska.

Keď princezná Diana zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997, William mal len 15 rokov, Harry ešte o dva menej. Obaja chlapci boli v najzraniteľnejšom veku puberty, keď sa museli vyrovnať s tým najhorším, čo sa dieťaťu môže stať.

Nepomáhali tomu ani nekonečné rozpitvávania tragédie v médiách, ani šialené reakcie verejnosti. Po 23 rokoch to už síce prebolelo, no niet pochýb, že každá zmienka o smrti milovanej mamy pôsobí na princov bolestne.

Princezná Diana zahynula pri autonehode 31. augusta 1997 v Paríži:

​Aktuálne je na svete nový štvordielny dokument s názvom "Byť mnou: Diana", kde autori rozoberajú jej psychické problémy, píše portál Daily Mail. Od boja s poruchami príjmu potravy, cez utrpenie pre nešťastné manželstvo s princom Charlesom, až po trpké detstvo. V dokumente budú aj dosiaľ nezverejnené nahrávky Diany, ako aj rozhovory s ľuďmi, ktorí jej boli blízki.

Diana sa vydala za Charlesa v roku 1981, no od začiatku to nebol láskyplný vzťah. V roku 1992 sa rozišli, no naďalej bývali ako rodina v Kensingtonskom paláci, v roku 1996 sa definitívne rozviedli. Charles údajne Diane nikdy veľmi lásku neprejavoval a po celú dobu mal milenku - svoju súčasnú manželku Camillu. Nečudo, že veľa radosti zo života "princezná sŕdc" nemala. Bolo to až také zlé, že sa údajne štyrikrát pokúsila o samovraždu.

​Aj táto informácia odznie v novom dokumente a je viac ako isté, že William a Harry sú preto veľmi nahnevaní. Kráľovskej rodiny sa totiž nikto z tvorcov na  názor na dokument nepýtal, hoci v Buckinghamskom paláci vedeli, že sa chystá. Isté je, že dokument opäť otvorí staré rany, ktoré sa bratom zrejme nikdy celkom nezacelia.

Súvisiace články

Najčítanejšie