Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ODTAJNILI obsah listu princeznej Diany! TOTO chcela pre svojich synov!
Zdielať na

ODTAJNILI obsah listu princeznej Diany! TOTO chcela pre svojich synov!

Archívna reportáž

Dlhých 22 rokov uplynulo od tragickej smrti princeznej Diany. Z jej synov vyrástli muži, každý si založil vlastnú rodinu a nieto pochýb, že Diana by bola milujúcou starou matkou, tak, ako bola milujúcou mamou Williama a Harryho.

Dokazuje to aj list, ktorý po 25 rokoch od jeho napísania odtajnil muž, ktorému ho adresovala, píše portál Daily Mail. Dianin komorník Paul Burrel.

Nikto netušil, čo sa stane o tri roky po napísaní listu, o to silnejšie sú slová, ktoré Diana o láske k svojim deťom napísala.

V liste schovanom dlhé roky na dne zásuvky sa píše: "Milujem svojich chlapcov k smrti. Dúfam, že to, čo som do nich vložila, narastie a dodá im potrebnú silu, vedomosti a stabilitu". Po nešťastnom manželstve s Charlesom sa Diana veľmi obávala, aký to bude mať na chlapcov vplyv.

Podľa všetkého sa s tým vyrovnali, tak, ako sa museli vyrovnať aj so smrťou milovanej matky. Teraz ale zažíva krušné chvíle Harry, čo je aj dôvod, prečo Burrel list zverejnil. "Teraz, keď Harry, Meghan a Archie začali nové kapitoly svojich životov, pripomenulo mi to hlboko dojemné slová, ktoré mi Diana pred rokmi napísala. Sú to slová bezpodmienečne milujúcej matky, ktoré platia dnes rovnako, ako keď ich napísala," ozrejmil dôvod zverejnenia Burrel, čím dal aj najavo podporu Harryho a Meghaninmu rozhodnutiu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie